Care este starea de sănătate a antrenorului dinamovist Eugen Neagoe! Noaptea trecută ar fi suferit un infarct

Seara trecută, antrenorul dinamovist Eugen Neagoe ar fi suferit un infarct. Ce spun medicii despre starea de sănătate.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Au apărut noi informații referitoare la starea de sănătate a antrenorului de la Dinamo, Eugen Neagoe. Bărbatul ar fi suferit un infarct, iar în aceste momente încă se află sub atenția medicilor.

Soția și fiica lui au mers imediat la Spitalul de urgență Floreasca în momentul în care au aflat ce s-a întâmplat în timpul meciului Dinamo - Craiova. Tehnicianului i s-a introdus un stent pe artera femurală, după ce i s-a făcut o coronarografie.

Conform Digisport, și oficialii Craiovei au mers la spital, pentru a fi alături de Eugen Neagoe

Citeste si: Ce se va întâmpla cu cele două rochii de mireasă în valoare de 40.000 de euro pe care le-a purtat Adelina Pestrițu la nuntă

Citeste si: Dan Alexa și-a dat demisia de la Astra, după ce Anamaria Prodan i-a dat un pumn în față! „Vreau să rup legătura cu toată lumea”

Citeste si: Meciul Dinamo - Craiova a fost întrerupt! Antrenorul de la Dinamo, luat de urgență cu ambulanța

Ce spun medicii despre sănătatea dinamovistului

"Domnul Neagoe a fost adus conştient, stabil din punct de vedere al funcţiilor vitale. Şi-a exprimat dorinţa ca datele privind diagnosticul să fie oferite doar familiei. Colegii de la Cardiologie vor stabili ce paşi urmează în tratamentul domnului Neagoe. Stresul întotdeauna poate fi un factor favorizant, dar nu numai stresul a dus la această situaţie", a spus medicul Alexandru Caloian, şeful unităţii de primiri urgenţe de la spitalul Floreasca.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate