Stiri

Care este starea de sănătate a lui Alexandru Arşinel! Actorul rămâne în spital

Alexandru Arşinel a trecut prin momente cumplite în urmă cu mai bine de o săptămână, când a ajuns de urgenţă la spital şi a fost operat în urma unui infarct.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Care este starea de sănătate a lui Alexandru Arşinel! Actorul rămâne în spital
 
Deşi iniţial a refuzat să fie dus cu ambulanţa la Camera de Gardă, Alexandru Arşinel a suferit o intervenţie pentru implantarea unui stent pe artera coronară, iar acum starea lui de sănătate este stabilă, fapt pentru care îndrăgitul actor are planuri mari pentru următoarele zile.
 
”Acum sunt bine. Dar există o regulă ca la infarct să rămâi şapte zile în spital, pentru monitorizare”, a declarat acesta pentru Libertatea.
Mai mult de atât, el a mărturisit că dacă ar fi fost externat duminică, ar fi mers direct la teatru. 
 
”Dacă-mi dădeau drumul, mă duceam la spectacol. Reprezentaţiile de vineri şi sâmbătă au fost anulate din cauza doliului naţional, dar duminică se va juca. Să ştii că ala suntem noi toţi, actorii, ne place scena. Aşa era şi Stela, şi Cristina Stamate”, a adăugat actorul.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Corina Caragea, inainte de fi prezentatoare tv, a fost vedeta intr-un videoclip! A filmat in costum de baie! Cat de sexy era!icon photo

Vedete

Corina Caragea, inainte de fi prezentatoare tv, a fost vedeta intr-un videoclip! A filmat in costum de baie! Cat de sexy era!

In 2003, inainte de a ajunge prezentatoare tv, Corina Caragea a fost vedeta intr-un videoclip.

Titlu secțiune