Care este starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel în aceste momente? Actorul a trecut prin două operații: „Nu pot spune că sunt bine”

Alexandru Arșinel a trecut recent prin două intervenții la inimă. Cum se simte în prezent actorul?

Autor: Clara Ionescu

In articol:

Alexandru Arșinel se confruntă cu probleme grave de sănătate. Celebrul actor s-a internat din nou la spital și a trecut prin a doua intervenție la inimă. El urmează să mai stea internat în unitatea medicală pentru următoarea perioadă, unde doctorii îi vor monitoriza starea de sănătate.

Înainte de cea de-a doua operație, celebrului actor i-a fost montat un stent la inimă, iar ulterior a fost externat din spital.

Alexandru Arșinel s-a întors la spital peste două zile de la externare, unde a fost operat din nou. Artistul a făcut noi declarații despre starea lui de sănătate. Internat la spital, celebrul actor a mărturisit că urmează să mai facă și alte investigații.

„Sunt la spital, am suferit două operații până acum. Nu pot spune că sunt bine, dar nici rău. Urmează să mai fac niște radiografii și alte investigații”, a declarat Alexandru Arșinel pentru Impact.ro.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

alexandru arsinel

Alexandru Arșinel este internat la spital 

[Sursa foto: Captura Video]

Alexandru Arșinel, primele declarații după ce a fost externat din spital 

În urmă cu mai bine de o săptămână, Alexandru Arșinel a fost externat din spital și s-a întors acasă pentru o perioadă scurtă de timp. El a dezvăluit care este starea lui de sănătate, după prima intervenție pe care a avut-o la inimă. 

Citeste si: Ce relație au avut Stela Popescu și Alexandru Arsinel. Cei doi au împărțit cu drag scena teatrului românesc

„Mă simt ca ciugulit din diferite părți de un bisturiu. Nu mă simt în stare de normalitate. Doctorii sunt alături de mine. E o echipă excepțională de doctori, este una poate cea mai bună din țară. De aceea se și așteaptă asa de mult rezolvarea unui caz.

Ieri trebuia să mă opereze, dar s-a schimbat operația în ultimul moment, în loc de intervenția pe inimă, a fost o intervenție în care mi s-a implantat un stent pentru creșterea activității respirației.

Adică, respirația să nu fie de 40-50, să fie de 70 ca să nu se oprească pulsul. Nu mai sunt internat în spital, sunt acasă",  a mai spus actorul în vârstă de 82 de ani.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies