Care este starea de sănătatea a lui Nicolae Botgros, după ce a fost diagnosticat pozitiv cu virusul COVID-19?

Nicoale Botgros a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu

Nicoale Botgros a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus.

În urmă cu doar o zi, cunoscutul cântăreț Nicolae Botgros a fost depistat pozitiv cu virusul provenit din China. Fiul acestuia a dat primele declarații despre starea de sănătate a bărbatului.

Cum se simte Nicoale Botgros, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19?


In articol:

Miercuri, 28 octombrie, Nicolae a ajuns de urgență la spitalul din Chișinău, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. La momentul respectiv, fiul bărbatului declara faptul că starea lui este stabilă, însă tot se află într-o situație dificilă, el fiind și diagnosticat cu alte afecțiuni. La momentul actual, Nicoale este internat în spital, iar primele declarații despre starea lui de sănătate au fost făcute de către copilul lui.

Citeste si: Nicolae Botgros, depistat pozitiv cu coronavirus. Violonistul este în stare gravă la spital

Citeste si: Atenție, români. Este înșelătoria anului! Escrocii folosesc numele unei companii gigant - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Nicolae Botgros și-a recunoscut copilul cu amanta, dar a anunțat că nu divorțează! Maestrul, ”într-o relație complicată”

Cum se simte Nicoale Botgros, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19?
Nicolae Botgros

Se pare că la momentul actual, Nicolae Botgros, conform celor declarate chiar de către fiul lui, starea lui de sănătate este bună, stabilă și pare că este destul de optimist în ceea ce privește vindecarea. Alături de îndărgitul artist, în spital, sunt internați și mai mulți mebrii din orchestra acestuia în care lua parte cântărețul, persoanele respective fiind și ele depistate pozitiv cu virusul COVID-19!

Cine este Nicoale Botgros?

Nicolae Botgros, în vârstă de 67 de ani, s-a născut în satul Badicu-Vechi, raionul Cahul din Chișinău! Orchestra Națională de muzică populară ”Lăutarii” a început-o în anul 1970, în cadrul Filamornicii de Stat, iar în anul 1978 acesta a fost numit conducătorul ei! De asemenea, în activitatea solo, artistul a înregistrat 2 albume, dar a colaborat la sute de materiale muzicale înregistrate cu interpreți de muzică populară, precum Maria Ciobanu, Sofia Vicoveanca, Irina Loghin, Dinu Iancu Sălăjan, Zinaida Julea și chiar Ștefan Bănică Jr.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anca Serea așteaptă al șaptelea copil?

Arafat face anunțul serii! Toți românii au voie. Decizie de ultimă oră

Avertisment dur pentru toți clienții Digi: Ați fost înșelați! Clienții sunt sfătuiți să nu mai facă acest lucru: Puteți rămâne fără bani

Nicolae Botgros, dezvaluiri despre starea lui de sanatate! "Va atentionez ca sunt..."

Cristina Spatar a rupt turta fetitei sale! Petrecerea a avut loc in cel mai mare secret. Tortul a fost ca cel de la o nunta

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies