Care «prieteni» te vor insela in viata, in functie de luna in care s-au nascut

Astrologia si numerologie iti pot descifra inca de acum care sunt inclinatiile tale, cat de mult te implici intr-o situatie, care sunt sansele reusitei tale, care sunt calitatile si defectele tale si ce iti prezice viitorul. Asa ca, ar fi o idee buna sa vedem ce spun aceste lucruri despre oamenii care trebuie sa te feresti, in functie de luna in care s-au nascut

Distribuie pe:

fara descriereAfla care prieteni te vor trada in viata in functie de luna in care s-au nascut:

Ianuarie. Cei nascuti in luna ianuarie sunt persoane sensibile, devotate. Ofera foarte multe dovezi de afectiune, dar stiu sa iti scoata artileria grea atunci cand este in interesul lor. Cei nascuti in aceasta luna sunt devotati atata timp cat le servesti la ceva, cand nu mai au nevoie nu ezita in a te trada.

Februarie. Cei nascuti in luna februarie sunt persoane foarte entuziaste, pozitive, stabile si loiale. Vor merge alaturi de tine pana in panzele albe si te vor sustine in orice situatie fara sa astepte ceva in schimb. Dau dovada de buni prieteni, camarazi, parinti.

Martie. Cei nascuti in aceasta luna sunt niste parinti exceptionali, insa in perioada adolescentei, chiar inainte de pasul cel mare, al casatoriei, a devenirii parinte, cei nascuti in aceasta luna, dau dovada de foarte mult egoism si tocmai de aceea pierd foarte multe prietenii.

CITESTE MAI MULTE PE LYLA.RO


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate