Care sunt beneficiile masajului de relaxare de la https://www.fivemassage.ro?

Ritmul accelerat al vieții noastre și nivelul de stres tot mai crescut, datorat oboselii și exigențelor din ce în ce mai mari de la locul de muncă, sunt de multe ori cauza unor îmbolnăviri bruște și repetate. Acest fapt se datorează creșterii nivelului de cortizol care se acumulează și care duce la slăbirea sistemului imunitar.

Pentru a ne putea elibera de încordare și a obține o stare de sănătate fizică și psihică cât mai bună, este chiar recomandat să apelăm la tratamentele prin masaj terapeutic disponibile la https://www.fivemassage.ro. Beneficiile imediate și pe termen lung ne vor face să ne simțim mult mai bine și să ne dorim să revenim cât mai des posibil în acest loc.

 

Care sunt principalele avantaje oferite de terapia prin masaj?

Recomandată în trecut persoanelor care făceau un efort fizic susținut, cum ar fi sportivii, sau care sufereau anumite accidentări sau se aflau într-o perioadă de recuperare medicală, terapia prin masaj a început să fie apreciată din ce în ce mai mult pentru situații mult mai diverse.

Felul în care se derulează existența noastră astăzi este unul mult mai antrenant și mai epuizant din punct de vedere fizic și emoțional. De aceea sunt foarte multe persoane care merg la masaj pentru a se relaxa sau pentru a rezolva o serie de probleme de sănătate generate de stările de stres și de încordare. Astfel apelarea la terapia prin masaj se dovedește o metodă nouă și foarte eficientă pentru abordarea problemelor de sănătate actuale.

La ora actuală terapia prin masaj este considerată de fapt o opțiune de tratament generală, cu spectru extins, ce acoperă o gamă larga de probleme.

Această formă de terapie implică tehnici variate și adaptate nevoilor și problemelor fiecărei persoane. Există metode variate, ce pot fi aplicate pentru multe situații, printre care menționăm: a stimula circulația sau a scăpa de tensiune, pentru a reduce stresul, a scapa de anxietate, a îmbunătăți somnul și a obține relaxarea întregului corp, a scăpa de dureri articulare, migrene sau de celulită.

Iată care sunt cele mai importante avantaje aduse de masajul terapeutic:

Citeste si: Alina Sorescu a aflat verdictul in procesul cu Alexandru Ciucu! La cine vor ramane fetitele- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

 • contibuie la o mai bună funcționare a sistemului circulator
 • are efecte benefice asupra mușchilor
 • are implicații pozitive asupra articulațiilor
 • ajută la o mai bună irigare a creierului și a organelor vitale
 • amplifică producerea de globule roșii, contribuind la întărirea sistemului imunitar
 • poate contribui la îmbunătățirea calității somnului
 • reduce retenția de apă
 • stimulează fluxul limfatic
 • ajută la subțierea țesutului adipos
 • scurteaza perioada de recuperare medicală de după un accident sau de după o intervenție chirurgicală
 • ajută la elimina anumitor tipuri de dure
 • are efecte benefice asupra psihicului, reducând nivelul de stres și stările de anxietate
 • contribuie la obținerea unei stări generale de bine, simțindu-ne revigorați și mult mai energici.

Acestea sunt cele mai importante aspecte, pe care alegerea acestui tip de terapie le poate aduce. Pentru a beneficia de toate avantajele oferite, cel mai bine este bine să discutăm cu terapeutul și să alegem împreuna cea mai potrivită formă de terapie, în funcție de problemele specifice și de preferințele personale.

 

Care sunt principalele tipuri de masaj de care puteți avea parte la acest salon?

În acest salon puteți beneficia de cele mai importante și cele mai apreciate tipuri de masaj și terapii specifice. Astfel vă puteți bucura de:

 • Masaj de relaxare

Această tehnică este recomandată pentru alungarea stresului și oboselii generate de stilul actual al vieții celor mai mulți dintre noi. Acest tip de masaj contribuie la relaxarea și detensionarea musculară, la accelerarea circulației sangvine și stimulează secreția de endorfine. Metoda are numeroase beneficii mentale și psihice, fiind recomandată oricăruia dintre noi.

 • Masaj terapeutic

Combinând tehnici de relaxare cu terapii destinate remedierii unor probleme specifice, masajul terapeutic este unul complex, stimulând sistemului muscular, articulațiile, sistemului circulator și metabolismului. Acesta tip de masaj poate fi folosit pentru a ameliora durerile de la nivelul coloanei vertebrale, pentru refacerea mai rapidă de după o acidentare, un traumatism sau după suferirea anumitor tipuri de intervenții chirurgicale.

 • Masaj balinez

Tehnica terapeutică folosită la acest tip de masaj combină stimularea dinamică a punctelor de presiune cu manipularea lor blândă, aducând pacientului o stare de relaxare totală și contribuind la refacerea echilibrului minte-corp. Se aseamănă cu masajul thailandez.

 • Masajul suedez

Acesta este un tip de masaj profund, ce îmbină manevre de presare de diferite intensități. Scopul său este de a relaxa și de a detensiona țesuturile musculare și cele moi. Este recomandat celor care au nevoie de o refacere a organismului după susținerea unui efort fizic și intelectual intens. Are efecte benefice asupra circulației sangvine și asupra sistemului limfatic, ajutând la eliminarea toxinelor din organism.

 • Masajul thailandez

Este un tip de masaj complex, ce îmbină tehnici inspirate din yoga,  presopunctură și stretching. Contribuie la îmbunătățirea mobilității, corectează postura, stimulează activitatea organelor interne, îmbunătățește circulația și tensiunea arterială.

Toate aceste tipuri de masaj contribuie atât la îmbunătățirea stării fizice, cât și a celei psihice, ducând la o stare generală de bină.

 

Pentru a afla mai multe detalii despre beneficii, tehnicile folosite sau pentru a face o programare, accesează site-ul Fivemassage.ro!

 

 

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Date oficiale de la Ministerul Muncii! Tot ce trebuie să știe românii despre voucherele de cumpărături și unde vor putea fi folosite| EXCLUSIV

Ultimele imagini cu mama din Timișoara în viață! A fost filmată cu copiii de mână în timp ce se duc spre blocul în care și-au găsit sfârșitul

Val de sinucideri prin aruncare de la etaj în România. Tudorel Butoi explică ce stă în spatele acestor decizii capitale | EXCLUSIV

4 nativi se vor îndrepta către o nouă etapă în viața lor! Scorpionii vor schimba locul de muncă

Bomba zilei în Europa! S-a aflat ce vrea să facă Uniunea Europeană (SURSE)

L-a dat deja uitării? Alina Sorescu, surprinsă în compania unui artist cunoscut din România după anunțul divorțului de Alexandru Ciucu

Avertisment pentru cei care au fost diagnosticați cu diabet de tip 2 în ultimul an

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies