Care sunt cele 6 perechi de zodii incompatibile. Dragostea lor nu va învinge niciodată

Perechile zodiacului care nu funcționează împreună. Incompatibilitatea lor pune bariere oricărei încercări de relații.

Autor: Alexandra Nistor

In articol:

Zodiacul oferă cele mai bune suflete, cele mai organizate persoane, cele mai de încredere, mai iubitoare, mai enervante și lista poate continua. Se pot adăuga și perechile de zodii care nu sunt, sub nicio formă, compatibile și care nu reușesc să aibă o relație frumoasă de dragoste. Dacă nu știi despre cine este vorba, citește în continuare.

Perechi de zodii incompatibile

Rac și Berbec

De ce? Ei bine, Berbecii trăiesc momentul, sunt impulsivi și nu refuză mai deloc o propunere la care alții nici nu se uită. La polul opus se află Racul, care are o personalitate de "du-te, vino" și mai delăsătoare, lucru dezgustat de nativii ceilalți. Racii văd o relație de dragoste ca pe o piesă de teatru, pe care trebuie neapărat să o iei încet, pe acte, în timp ce Berbecii s-ar muta cu partenerul în a doua săptămână de relație.perechi de zodii incompatibile

Zodiile care nu se vor înțelege într-o relație

[Sursa foto: PixaBay]

Gemeni și Scorpion

Dacă ar fi să facem o listă de lucruri la care cei doi nativi sunt total paraleli, n-am putea, căci ei nu se potrivesc la nimic. Gemenii sunt dinamici, vor să experimenteze viața și acțiunile pe care le oferă ea, iar Scorpionii îi va trage întotdeauna în jos. Nici nu se pune discuția de o relație dintre cei doi, mai ales când Gemenii au tendința de a se contrazice 24/7, lucru ce-i scoate peri albi nativului Scorpion.


Citeste si: Zodia care frânge inimi. Cine sunt nativii cu inima rece

Citeste si: Schimbări pentru călătorii care utilizează metroul. Cât vor aștepta oamenii în stațiile de metrou?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Capricorn și Săgetător

A treia cea mai incompatibilă pereche este cea dintre Capricorn și Săgetător. Capricornii au aspirații mari de la viață, sunt muncitori și iau orice angajament în serios, în timp ce Săgetătorii merg cum îi ghidează vântul, se bazează pe frumusețea și farmecul lui și nu poate sta mai mult de 2 minute serios. Sunt diferiți și din punct de vedere al perspectivei iubirii: Capricornii vor ceva serios, Săgetătorii vor distracție.

Taur și Vărsător

Vărsătorii nu prea apreciază personalitatea nativului Taur, pe care îl consideră îngâmfat și arogant. De aceea, va face orice este posibil să nu se intersecteze. Deși este destul de sigur pe propria persoană, fiind unul dintre stăpânii zodiacului, Taurul se răzgândește destul de rapid în ceea ce privește jumătatea din viața lui. Acest lucru nu poate fi acceptat nici în ruptul capului de către un Vărsător.

Citeste si: 3 zodii care stau prost cu răbdarea. Vezi care sunt zodiile ce își pierd imediat cumpătul

Leu și Pești

Leii și Peștii sunt de-a dreptul antonime. Pretenția primului nativ de la partenerul cu care are o relație este de a fi loial 100%, cerință care nu va fi îndeplinită vreodată de vreun nativ Pești. Peștii sunt foarte sociabili, le place atenția, să aibă mulți prieteni, iar acest comportament nu asigură liniștea sufletească a Leului. Un nativ Leu are nevoie în viața lui de o persoană care va exista doar pentru el.

Fecioară și Balanță

Deși sunt colege de zodiac, ambele sunt zodii de început de toamnă, acestea se bat cap în cap într-o relație. Fecioara spune întotdeauna adevărul verde-n față, fără cenzură, acțiune care nu poate fi suportată de Balanță. Nativul din urmă are nevoie de atenție constantă, afecțiune și vorbe frumoase, ceea ce Fecioara nu poate îndeplini. Întrucât nu poate suporta criticile dure ale unei Fecioare, Balanța nu poate forma un cuplu cu aceasta.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Trei zodii care se vor bucura de reușite pe toate planurile în luna iulie 2022

5 zodii feminine care atrag atenția oricui. Acești nativi luminează orice încăpere

Cine este Derin din serialul "Infidelul". Actrița Melis Sezen joacă rolul amantei. Curiozități din viața personală. Puțini știu acest aspect despre ea

3 zodii vor da lovitura din punct de vedere financiar de săptămâna următoare

Două forțe mondiale cutremură toată lumea! Peste 5 miliarde de oameni ar muri. E fără precedent

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

Se restituie banii pentru cei care au plătit aceste amenzi! Anunț de ultimă oră

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies