Care sunt cele mai ciudate reclamații la 112. Motivul pentru care un vasluian a mințit că îi naște soția

Pe parcursul întregului an românii au sunat la 112 și au reclamat tot felul de situații neobișnuite. De cele ma multe ori, operataorii cred că poate fi vorba de persoane cu afecțiuni psihice, dar când ajung la fața locului, constată că au fost chemați pentru a îndeplini alte nevoi.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Românii sunt campioni la inventat motive pentru a chema ambulanța în scopuri personale. Pe parcursul anului, românii au reclamat tot felul de situații ciudate la 112.

Citeste si: S-a aflat cine este șoferul care a provocat carnagiul din Ialomița în care 10 oameni au murit

Citeste si: Cutremur în România, noaptea trecută

Citeste si: Florin Salam a anunţat că Roxana Dobre va fi impresarul său: “De acum o să aibă grijă de evenimentele mele”

Care sunt cele mai ciudate reclamații la 112. Cele mai ciudate reclamații, de la violuri neobișnuite, până la lipsa unei erecții 

Angajații Serviciului de Ambulanță din Galați s-au confruntat cu o situație ieșită din comun când o femeie le-a spus că a fost violată de un morcov. Femeia a prezentat leguma ca fiind probă.
"Am avut un caz special anul acesta. O salvare din Galați a luat o femeie care susținea că a fost violată cu un morcov. Avea morcovul într-o sacoșă. Femeia a fost dusă la ginecologie.”, a declarant pentru Mediafax, directorul Serviciului de Ambulanță Județean Galați.

Cei mai mulți dintre oameni solicită o ambulanață pentru a nu sta la coadă la unitatea de primire urgențe, însă au fost multe cazuri când ambulanța a fost chemată pe post de taxi.

Un bărbat din Vaslui a mințit că îi naște soția, dar de fapt voia să ajungă în oraș și drumul era înzăpezit. Pentru a fi convingători, soțul, soția și un fiu de 14 ani au început să plângă în receptor, imitând scâncetele unui nou-născut.

"Ajuns în sat, echipajul a constatat că apelul fusese fals și că bărbatul sunase pentru că avea nevoie să ajungă în oraș, la Vaslui, iar autoritățile nu deblocaseră drumul înzăpezit”, a declarat Daniel Ungureanu, purtător de cuvânt al SAJ Vaslui.

O tânără, tot din Vaslui, a simulat o durere de stomac pentru a ajunge în club. Salvatorii ajunși la fața locului au găsit-o pe tânără îmbrăcată în rochie mulată, scurtă, cu tocuri de 15 centimetri. Ajunsă la spital, tânăra a recunoscut că trebuia să ajungă în club și iubitul ei nu avea bani de benzină să o ia de acasă cu mașina.
Tot pentru a ajunge în Vaslui, un bărbat din Lingurari a sunat la 112 și a spus că a înghițit o șopârlă. Operatorii 112 au crezut că este un bolnav psihic.

"De fapt, bărbatul trebuia să ajungă la Tribunalul Vaslui unde era citat într-un proces. A vrut să ajungă gratis și a spus la telefon ce i-a trecut prin cap”, mai spune Daniel Ungureanu.

O altă solicitatare ciudată a venit din Gorj, când un bărbat a sunat la 112 și a acuzat tulburări, când de fapt avea probleme cu erecția. Bărbatul a fost dus la spital pentru un set de analize.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate