redThreeWide

Care sunt rudele Regelui Mihai care nu au ajuns pana acum langa sicriul ultimului monarh!

Miercuri, la sosirea in tara a sicriului cu trupul Regelui Mihai, pe Aeroportul Otopeni, fiicele si rudele apropoiate au participat la scurta slujba ce a avut loc chiar langa avion.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Care sunt rudele Regelui Mihai care nu au ajuns pana acum langa sicriul ultimului monarh!icon photo

Au fost langa sicriul Regelui toate cele cinci fete, chiar si Irina Walker, cea care fusese renegata in urma cu circa patru ani. A fost si Nicolae, nepotul caruia i s-a retras titlul de principe, in urma cu doi ani, si care a fost in mijlocul unui scandal in urma cu cateva saptamani. A fost si sora lui mai mica, Elisabeta Karina.

Au lipsit insa alti trei nepoti ai Regelui Mihai. Este vorba despre cei doi copii ai Irinei Walker: Michael Torsen de Roumanie Kreuger si Angelica-Margaretta Bianca de Roumanie Kreuger. Cei doi nepoti, ambii cetateni americani, au fost decazuti din drepturi in acelasi timp cu mama lor.

O alta absenta a fost a celei mai mici nepoate a Regelui Mihai. Este vorba despre Elisabeta-Maria Elena de Roumanie Biarneix, fiica Principesei Sofia. Elisabeta, care abia a implinit 18 ani, locuieste in Franta si probabil ca va ajunge sambata, la inmormantare. Ea a participat la funeraliile Reginei Ana.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune