Care sunt secretele lui Petru Buiuca pentru cozonaci pufosi si friptura frageda

Petru Buiuca, castigătorul primului sezon al show-ului MasterChef le-a oferit doua ponturi tuturor gospodinelor care vor sa le iasa o masa perfecta de Sarbatori.

Distribuie pe:

El a spus care sunt secretele care trebuie urmate atunci cand vreti cozonaci pufosi si friptura frageda de sa te lingi pe degete.

"Cozonacii pufoşi se obţin simplu: “fură” reţeta specială a propriei bunici, iar la frământarea aluatului nu insista foarte mult. De obicei aici apare problema unui cozonac care nu e pufos.

Friptura fragedă se obţine gătind carnea la temperaturi mai mici, dar cu un timp de coacere mai mare şi/sau stroptind-o cu un amestec de supă de legume simplă şi vin alb/roşu (după caz)" a spus Petru pentru apropotv.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate