Stiri

Care sunt ultimele noutăţi în materie de gaming?

Distribuie pe:

Autor: A.M.

 
Anul 2018 a venit cu numeroase noutăţi în materie de jocuri pc şi se pare că finalul de an aduce în atenţie alte câteva nume mult aşteptate ! Noutăţile lunii noiembrie vin din partea eroilor din Fallout 76 şi Battlefield V care te provoacă la noi aventuri!  
 
 
 
Fallout 76
 
 
 
Fallout 76 proiectează acţiunea într-un cadru post-apocaliptic, în care civilizaţia a fost distrusă după un război nuclear. Numele jocului se trage de la numele unui buncăr - Vault 76, prezentat în serile anterioare, însă căruia nu i s-a acordat foarte mare importanţă.
 
 
 
Bethesda Game Studios, creatorii premiului Skyrim si Fallout 4 au fost în spatele ultimului joc Fallout 76. Acţiunea se petrece după douăzeci şi cinci de ani de la căderea bombei într-o Americă post-nucleară. Jocul îţi oferă posibilitatea de a juca singur sau multiplayer, în timp ce exploraţi, construiţi şi triumfaţi împotriva celor mai mari ameninţări ale Pământului. Jocul permite crearea propriului personaj cu S.P.E.C.I.A.L. sistem.
 
Prin funcţia C.A.M.P. ai parte de o platformă mobilă pentru construcţii şi ansambluri sau chiar un magazin pentru comerţul cu alţi supravieţuitori. Intră în joc alătur de prieteni tăi şi porneşte în aventuri care vor debloca armele finale - rachetele nucleare. Acestea distrug şi creează o zona cu resurse rare şi valoroase.
 
Fii cu ochii pe altex.ro şi precomandă Fallout 75 PC pentru a beneficia de bonus B.E.T.A. access (lansare jocului e programată pe 14 noiembrie).
 
Pentru o experienţă cât mai intensă de gaming asociază jocului Kit-ul Marvo CM600 care cuprinde o tastatură gaming, mouse, căşti şi mousepad. Cu acest kit ai parte de:
 
  • Control - tastatura este un adevărat centru de comandă şi control şi dispune de numeroase funcţii

 

  • Sistemul de iluminare, de tip Rainbow asigură o vizibilitate optimă în timpul sesiunilor nocturne de gaming.
 
  • Precizie - mouse-ul are un senzor optic performant; are o formă ergonomică şi aplicaţia dedicată permite configurarea mouse-ului.
 
  • Claritate - căştile sunt echipate cu difuzoare de diametrul de 40 mm, cu microfon fiind integrate în cupe închise.
 
  • Confort - asigurat de mousepad-ul cu suprafaţă textilă, datorită tratării waterproof şi marginilor cusute.
 
Poţi opta şi pentru kit-ul mouse şi mousepad pentru gaming Razer Abyssus 2000 + Goliathus Control Fissure. Butoanele ergonomice şi senzorul optic 3500 dpi îţi vor permite să realizezi cele mai bune mişcări.
 
Battlefield 
 
 
Acţiunea jocului se desfăşoară în cel de-al doilea război mondial, în zone care nu au mai apărut până acum în joc. Jocul are atât modul multiplayer sau moduri precum Grand Operations Grand şi Cooperative Combined Arme cât şi mod single-player War Stories precum şi mai multe moduri de joc online. Există câteva trăsături care fac memorabil Battlefield V cum ar fi:
 
 
  • 64 de jucători multiplayer în haosul de război all-out;

 

  • Al doilea război mondial, aşa cum nu l-ai mai văzut niciodată;

 

  • Câmpul de lupta este echipat cu fortificaţii si instrumente mobile de distrugere;
 
  • Povestea care aduce în prim plan drama din timpul celui de-al doilea război mondial; 
 
  • Tides of War - o călătorie surprinzătoare, pentru tine şi camarazii tăi, care se desfăşoară într-o varietate de locaţii cheie.
 
 
Battlefield V urmează să se lanseze pe 20 noiembrie 2018 aşa că apasă butonul de precomandă şi fii primul care începe lupta.  Pentru Battlefield V poţi alege Gaming Kit-ul 4 in 1 Myria MG7503 care conţine o tastatură, un mouse, o pereche de căşti şi un mousepad, fiind un pachet foarte accesibil ca preţ. Tastatura este echipată  cu lumină roşie RGB, ce îţi indică suportul tastelor şi este compatibilă cu orice PC, laptop sau Mac dotat cu port USB, iar lungimea cablului de 1,5 m îşi permite să te joci în voie pe orice dispozitiv. Pe lângă cele 104 taste standard mai sunt prezente şi 9 taste multimedia cu funcţii pentru căutare rapidă, volum sau e-mail.
 
 
Mouse-ul poate fi configurat în funcţie de fiecare joc, astfel că îţi poţi seta viteza de direcţionare de la 400 la 2400 dpi printr-un singur buton. Mousepad-ul are o suprafaţă cauciucată cu rol aderent care nu îi permite mouse-ului să alunece, indiferent de cât de încordată devine situaţia.
 
Căştile Myria MG7800 oferă protecţie şi căptuşeli pentru a elimina zgomotul de fond şi oferă confort sporit chiar dacă te joci ore în şir. Fie ca te joci pe telefon, tableta, desktop sau consolă, căştile îţi oferă o experienţă audio superioară. Le poţi lua cu tine oriunde. Cablul acoperit de materialul textil rezistent nu se încurcă şi îţi oferă durabilitate.
 
Kit-ul de gaming de la Myria MG 7514 conţine un mouse, mousepad şi o pereche de căşti. Este un kit practic dedicat doritorilor care se află la început de drum în lumea jocurilor. Astfel vei avea parte de o pereche de căşti confortabile care vor face sesiunile de gaming mai plăcute, fără interferenţe exterioare. 
 
Mouse-ul are un senzor optic, care generează până la 3200 dpi, cu o construcţie robustă, capabil să ofere performanţă şi fiabilitate pentru o perioadă lungă de timp. Are 6 butoane şi se conectează uşor  prin intermediul unui port USB. Mousepad-ul are o suprafaţă generoasă de 600 x 300 mm şi o suprafaţă ce permite o deplasare facilă.
 
Alte noutăţi de jocuri pc regăseşti pe altex.ro la secţiunea Precomandă. Fallout76 şi Battlefied V sunt doar două nume care vor fi lansate în noiembrie, însă lista rămâne deschisă, astfel că până la finalul anului se anunţă alte nume grele ale gaming-ului. Însă, de fiecare dată trebuie să ai în vedere, pentru o experienţă maximă de joc şi kit-ul de gaming, care îşi va uşura munca şi te va face să te bucuri mai mult de joc.
 
 
 
 
Loading...