Care sunt zodiile norocoase în 2022. Astrele anunță începuturi noi în carieră și iubiri intense

Află care sunt cele mai norocoase zodii în 2022!

Autor: Anastasia Rebeca

In articol:

În anul 2022, astele anunță un succes formidabil la capitolul bani și carieră pentru nativii din zodia Taur, Leu și Scorpion, în timp ce nativii din zodia Pești, Rac, Balanță și Vărsător își vor găsi sufletul pereche. 

Cele mai norocoase zodii în 2022

Zodia Taur
Care sunt zodiile norocoase în 2022

Zodia Taur

[Sursa foto: PixaBay]

 

Pe nativii din zodia Taur îi așteaptă un an plin cu succese pe plan financiar. Vor avea parte de afaceri înfloritoare, dar și câștiguri financiare serioase, mai ales în lunile iunie, august și noiembrie. Este posibil ca în luna februarie să apară anumite conflicte de familie din trecut și vor fi nevoiți să găsească rezolvare pentru ele. 

Citeste si: Horoscopul dragostei pentru anul 2022. Ce rezervă Cupidon pentru fiecare zodie în parte

Zodia Rac 

Pentru nativii din zodia Rac, anul 2022 va fi extraordinar din toate punctele de vedere. Se vor bucura de bunăstare materială și emoțională, dar și de relații foarte strânse cu persoanele dragi.

Se anunță un an deosebit de bun, iar în lunile mai și iulie vor avea au șanse să cunoască o persoană deosebită, cu care să construiască o relație de durată. De asemenea, în acest an, nativii din zodia Rac își vor vedea visurile împlinite fără prea mult efort.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Zodia Leu

Persoanele născute în zodia Leu au parte de un an foarte bun, în special pe plan financiar. Sunt pozitivi și atrag multe lucruri bune în viața lor, iar cu ajutorul atitudinii de câștigător se vor bucura de multe câștiguri importante, dar și de realizare în carieră. 

Zodia Balanță

Care sunt zodiile norocoase în 2022

Zodia Balanță

[Sursa foto: PixaBay]

Anul 2022 promite lucruri mari pentru nativii din zodia Balanță. Au parte de mult noroc pe plan sentimental, iar în lunile aprilie și noiembrie au șanse mari de a fi cu cineva potrivit pentru ei. Sunt mult mai relaxați, iar cei singuri se vor lăsa purtați de val și vor încheia acest an la brațele unei persoane care le oferă exact ce au nevoie. 

Zodia Scorpion

În anul 2022, Scorpionii se bucură de centrul atenției, indiferent unde se află, fără a depune prea mult efort. Au o personalitate magnetică și este considerat unul dintre semnele norocoase, asta datorită atitudinii lor de câștig, care nu va atrage decât lucruri bune în calea lor.

Nativii din zodia Scorpion sunt persoane perfecționiste și nu vor renunța niciodată, chiar dacă greșesc, o atitudine care oferă o lecție celor din jur. Mai mult, în acest an, au parte de o sănătate uimitor de bună, dar și oportunități pe plan sentimental și financiar.

Zodia Vărsător

Persoanele din zodia Vărsător au parte de un an foarte bun, în special la nivel romantic. În 2022 se bucură de multe surprize plăcute, iar pe parcursul anului vor învăța să se adapteze rapid și să găsească soluții pentru a nu rata oportunitățile care apar pe plan financiar

Sunt dinamici și creativi, ceea ce le oferă multe oportunități bune pe plan profesional, iar în lunile iulie și august vor trăi o poveste frumoasă de dragoste, care se va transforma într-o căsătorie.

Citeste si: Horoscop Vărsător 2022. Nativii din zodia Vărsător își depășesc limitele în anul 2022. Ce provocări anunță astrele

Zodia Pești

Care sunt zodiile norocoase în 2022

Zodia Pești

[Sursa foto: PixaBay]

Cei născuți în zodia Pești se bucură de un an plin cu energie pozitivă, dar și cu multe oportunități de dezvoltate personală și profesională. Se anunță noi începuturi în carieră, iar pe plan sentimental este posibil să întâlnească pe cineva special, mai ales că au un farmec formidabil și atrag neintenționat mulți admiratori.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies