Care va fi PROVOCAREA ta în 2019 în funcţie de ZODIE. Pentru ce te vei ZBATE în anul ce urmează

Fiecare an aduce propriile sale provocări pentru fiecare harta natală, însă există anumite caracteristici comune generale pentru fiecare zodie ce se fac remarcate, atât în bine cât şi în termeni de provocări, zbateri, lupte interne sau cu exteriorul. 2019 nu ne scuteşte de lecţiile de viaţă oferite de provocări, deşi ne va oferi şi multiple cadouri astrale care să ne uşureze calea şi să ne aducă bucurii şi împliniri speciale !

Distribuie pe:

Ne aflăm la finele anului 2018 şi ne pregătim cu toţii să ne facem lista de dorinţe pentru anul următor. Să le facem şi în cunoştinţă de cauza astrală !

Deşi aceste provocări nu vor dura chiar tot anul 2019, ele apar pe calea noastră pentru a ne duce la un nivel mai adânc al propriei călătorii prin viaţă. Depăşirea acestora va scoate tot ce este mai bun din fiecare dintre noi.

BERBEC

Tu te vei zbate să ajungi cu adevărat acolo unde vrei să ajungi. Deşi în mod normal munceşti mult şi ai parte de realizări, lucrurile pot să nu ducă aşa uşor la rezultatul final aşa cum eşti tu obişnuit. Acest an 2019 îţi va servi că o reamintire a faptului că uneori chiar este nevoie să forţezi limitele din când în când pentru a ajunge la destinaţiile dorite.

citeste continuarea pe Kfetele.ro.

Abonează-te pe

Citește și:

Studiu. Persoanele infectate cu SARS-COV-2 devin imune la virus timp de cinci luni. Iată ce spun specialiștii

România, cu un pas înaintea suedezilor în lupta contra coronavirusului! Medic român în Suedia: „Invidiez România că are...”

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Duminică 17 Ianuarie 2021: Gemenii vor avea problemele în ceea ce privește capitolul financiar

America e în stare de ȘOC: Noaptea trecută am primit vești îngrijorătoare. Înșelăciune la scară națională

Dezvăluiri incendiare! O fostă elevă a lui Klaus Iohannis rupe tăcerea. Mărturisiri neașteptate despre președinte

Adevărul despre pensiile românilor: „Sunt calculate eronat. Nu le pasă!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies