Vedete

Carla's Dreams a spus adevărul! De unde vine numele trupei si cine este Carla!

Care este provenienţa numelui trupei Carla's Dreams.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Carla's Dreams a spus adevărul! De unde vine numele trupei si cine este Carla! icon photo
 
Carla's Dreams a ajuns in scurt timp să cucereasca inimile a milioane de fani din România. Cu toate acestea, artiştii din spatele trupei nu vor să îşi dezvăluie identitatea, dorind ca vieţile lor personale sa nu fie deloc implicate in cele profesionale. Dovezile apărute în timp au arătat însă că solistul trupei este Andrei Ţăruş. 
 
 
Deşi mulţi dintre admiratorii lor ar putea crede că numele trupei este numele unei fete, adevărul este cu totul altul. Karla este un personaj masculin din volumele scrise de autorul Britanic John le Carré. 
Am găsit-o pe soacra Elenei Udrea! Mama lui Adrian Alexandrov este stabilită în Italia! Femeia îşi umple timpul croşetând pulovere pentru familie, în timp ce fiul ei se ocupă de bebeluşă în Costa Rica FOTO icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”icon photo

Vedete

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”

S-a aflat se salariu oferă Cătălin Cazacu pentru cei care sunt interesaţi să se angajeze la firma sa de pază.

Titlu secțiune