Carla’s Dreams, mărturisiri dincolo de mască: "Mi-aș dori să fiu orb în lumea orbilor"

Carla’s Dreams, este printre cei mai celebri și îndrăgiți artiști din țara noastra. Cu toate acestea, vedeta a stârnit numeroase controverse de-a lungul carierei sale, asta pentru că nimeni nu i-a văzut niciodată adevărata înfățișare.

Autor: Georgiana Maria Anghel

In articol:

Recent, cântărețul a făcut o serie de dezvăluiri emoționante despre el, care ne fac să privim dincolo de machiaj. Un lucru foarte important despre Carla’s Dreams, este acela că urăște minciuna și mai ales oamenii care mint sau care înșeală în general. 

Carla’s Dreams, mărturisiri dincolo de mască!

Carla’s Dreams

[Sursa foto: Instagram]

Carla’s Dreams, declarații emoționante

Artistul a declarat că a avut o perioadă în care a fost rătăcios cu apropiați, fapt pus pe seama perfecționismului său. De asemenea, artistul a declarat că nu prea are dușmani și că este o persoană care încearcă pe tot posibilul să facă bine. 

Citeste si: Pescuitul la crap în mijlocul toamnei este prielnic și oferă momente de neuitat

"Mi-aș dori să fiu orb în lumea orbilor, dar totodată aș vrea să lecuiesc toți orbii din momentul în care toți vedem. Ori una, ori altfel, pentru că altfel noi o să fim într-un conflict permanent și asta este destul de frustrant. Eu nu prea am dușmani, nu știu, nu prea am făcut rău. Eu am fost răutăcios destul de mult, dar din punctul meu și al altora de vedere, sunt destul de motivat. Eu

am făcut ceea ce am vrut de multe ori. Atunci când știam că asta o sa afecteze pe cineva în mod brutal sau critic, nu am mai făcut-o sau m-am mai gândit o dată. Eu nu prea am făcut răutăți gratuite pur și simplu. Mă enervează minciuna pentru că nu doar risc, dar primesc plăcere să răspund cu același lucru oamenilor care sunt obișnuiți să primească neteziri pe capete. Eu știu când un om minte sau poate greșesc, dar nu prea greșesc.
În ultimii șase ani poate s-a întâmplat de două ori să greșesc în sensul ăsta. Eu știu când minți și am să îți spun când minți și atunci tare mă irită, iar eu știu că asta se termină cumva cu un gard”, a declarat Carla’s Dreams pentru o publicație. 

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Carla’s Dreams, motivul pentru care nu și-a arătat niciodată înfățișarea

Cântărețul a mărturist că pentru el machiajul pe care îl poartă zi de zi, îl ajută să se simtă protejat. Mai mult, artistul susține că masca il face să se simtă "mai cuminte" și căpersonajul lui reprezintă un proiect, iar acest lucru îl oprește din a își da frâu liber emoțiilor. 

Citeste si: Ruby a refuzat o cerere de căsătorie publică! Cine a vrut să o ia de soție?

„Eu sunt mult mai cuminte când sunt mascat pentru că reprezint un proiect și nu pot să îmi permit multe lucruri pe care mi le-aș dori. Am scăpări uneori, dar încerc și depun eforturi să reprezint proiectul.

În sens de proiect, lumea are anumite așteptări și eu vreau să corespund lor, să fiu chiar mai bun decât atât și asta este regula și a mea și a băieților, adică asta nu e o chestie personală.

Pe mine nu m-a adus cocorul, sunt născut dintr-o mamă și un tată, am prieteni, am familie și sunt așteptări în sensul ăsta de alt ordin pe care clar nu vreau să le dezamăgesc și uneori fac lucruri care sunt așteptate de la mine, dar pe care nu neapărat mi le doresc”, a mai spus Carla’s Dreams, mai arată sursa citată.

Citeste si: EXCLUSIV Ce s-a întâmplat în timpul creștinării fiului lui Culiță Sterp? Invitații au intrat în panică. Andrei Ciobanu a dezvăluit totul: "Cred că s-a speriat toată lumea"

Carla’s Dreams a devenit cunoscut în urma colaborării cu Inna. De atunci, majoritatea pieselor sale ajung imediat în preferințele românilor.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies