Stiri

Carmen Adamescu se află în arest la domiciliu

În urmă cu o zi, Carmen Adamescu a fost reţinută, după ce a fost audiată câteva ore în dosarul de delapidare şi evaziune fiscală. Astăzi, a fost informată că trebuie să stea în arest la domiciliu.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Carmen Adamescu se află în arest la domiciliu

Carmen Adamescu a fost plasată în arest la domiciliu timp de 30 de zile. Judecătorii o acuză de evaziune fiscală şi delapidare. Ancheta îl vizează şi pe Rani Adamescu, fiul lui Carmen, care a fost chemat la audieri, scrie Antena 3.

Prejudiciul cauzat este enorm

Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române au efectuat 7 percheziţii, în Bucureşti. Activităţile se desfăşoară la locuinţele mai multor persoane bănuite de cauzarea unui prejudiciu de 43.000.000 de lei, prin delapidare şi evaziune fiscală.

Astrologul Ioan Burculeţ: Cine va câştiga trofeul Exatlon? Ce şanse au concurenţii rămaşi în competiţie să obţină marele premiu! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTOicon photo

Vedete

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTO

Aniela este una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea Dragostei. Deşi e printre ultimele intrate în casă, ea a reuşit să se certe cu toate fetele.

Titlu secțiune