Stiri

Carmen Adamescu se află în arest la domiciliu

În urmă cu o zi, Carmen Adamescu a fost reţinută, după ce a fost audiată câteva ore în dosarul de delapidare şi evaziune fiscală. Astăzi, a fost informată că trebuie să stea în arest la domiciliu.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Carmen Adamescu se află în arest la domiciliu

Carmen Adamescu a fost plasată în arest la domiciliu timp de 30 de zile. Judecătorii o acuză de evaziune fiscală şi delapidare. Ancheta îl vizează şi pe Rani Adamescu, fiul lui Carmen, care a fost chemat la audieri, scrie Antena 3.

Prejudiciul cauzat este enorm

Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române au efectuat 7 percheziţii, în Bucureşti. Activităţile se desfăşoară la locuinţele mai multor persoane bănuite de cauzarea unui prejudiciu de 43.000.000 de lei, prin delapidare şi evaziune fiscală.

Am găsit-o pe soacra Elenei Udrea! Mama lui Adrian Alexandrov este stabilită în Italia! Femeia îşi umple timpul croşetând pulovere pentru familie, în timp ce fiul ei se ocupă de bebeluşă în Costa Rica FOTO icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”icon photo

Vedete

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”

S-a aflat se salariu oferă Cătălin Cazacu pentru cei care sunt interesaţi să se angajeze la firma sa de pază.

Titlu secțiune