Carmen Bruma ii da sfaturi unei gravide din showbiz! Uite ce exercitii sportive i-a interzis

Mirela Boureanu Vaida este gravida si nu vrea sa renunte la efortul fizic. Chiar daca antrenorul ei personal i-a spus ca nu mai are voie in sala de fitness, Carmen Bruma i-a marturisit ce exercitii poate sa faca.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Orice femeie te invidiază. Toate şi-ar dori să poată ca în sarcină să aibă numai o biluţă, de care să scapă imediat şi să nu ia în greutate. Mi-am sunat antrenorul cu care făceam exerciţii înainte să rămân însărcinată şi i-am spus: "Vin la sală". Mi-a spus că nu am cum pentru că sunt însărcinată. Atunci i-am arătat cartea. Acum, sunt şi în acest rol în care nimic nu mi se mai pare la fel şi simt că totul se va schimba complet. A fi gravidă nu înseamnă că eşti bolnavă", a mărturisit Mirela Boureanu Vaida la Antena 1.

"Pe perioada sarcinii nu faci sărituri, nu faci exerciţii intense, nu faci bicicletă. La 5 zile după ce am născut, alergam 3 km în parc. Controlul greutăţii în perioada sarcinii nu trebuie să fie un lucru care să te sperie. Eu am făcut un copil de 3,5 kg. Dimensiunea burţii nu are legătură cu sănătatea copilului. Eu până în luna a şaptea păream balonată. Abia prin luna a opta a început să se cunoască. M-am bazat pe antrenamente foarte scurte, dar intense. Beneficiile sunt că arzi grăsimi mult mai repede, musculatura ta se dezvoltă şi metabolismul tău se activează", a replicat Carmen Bruma.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate