Carmen Brumă, mărturisiri şocante! S-a îngrăşat mai bine de 30 de kilograme: „ M-am refugiat în mâncare”

Carmen Brumă a povestit un episod mai puţin cunoscut din viaţa ei. Vedeta a ajuns la un moment ddat să cântărească peste 85 de kilograme.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Carmen Brumă are o siluetă ideală şi este admirată de zeci de mii de oameni pentru stilul ei de viaţă disciplinat şi modul în care, cu toate că anii trec, ea pare să arate din ce în mai bine. Chiar şi imediat după ce a născut trupul ei arăta la fel de bine tonifiat ca înainte. Puţini ştiu, însă, că vedeta a avut mari probleme cu greutatea în adolescenţă. Pe când avea doar 16 ani ea a ajuns la greutatea de 86 de kilograme, faţă de 53 de kilograme, cât are în prezent. 
 
Motivul pentru care a ajuns să cântărească atât de mult a fost o depresie care a făcut-o să se refugieze în mâncare. Faptul că a fost nevoită să se mute cu părinţii ei la Moscova a fost un şoc pentru ea, iar de aici a pornit totul. 
 
fara descriere
 
“Unul din cele mai bune lucruri care mi s-au întâmplat a fost că am fost grasă. Eram pe la 90 de kilograme. Mi-a picat ca o bombă să plecăm în Moscova, eu visam la America. Am intrat într-o depresie după ce am plecat. Atunci nu am ştiut că este depresie. M-am refugiat în mâncare. Am luat 30 şi ceva de kilograme. Eu nu mi-am dat seama. Şocul acesta a fost când am luat nişte blugi şi nu am reuşit să-i trag mai sus de genunchi. M-am înfometat şi apoi am ţinut dietă. Apoi am încercat să învăţ şi să văd ce pot să fac să slăbesc. Dacă vedeam într-o vitrină prăjituri sau ciocolată îmi dădeau lacrimile pentru că nu aveam voie să mănânc”, a povestit Carmen Brumă în cadrul unei emisiuni. 
 
Ea a şi publicat pe pagina ei de Instagram o imagine din adolescenţa ei, de pe vremea când avea 35 de kilograme în plus. 
 
Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate