Carmen Bruma si Mircea Badea si-au vaccinat baietelul! Ce spune frumoasa mamica despre scandalul vaccinurilor! "Am vorbit cu foarte multi medici si m-am uitat si la parerile celor care sunt contra-vaccinuri" VIDEO EXCLUSIV

Scandalul vaccinurilor continua sa nasca controverse si sa imparta parintii din Romania in doua tabere: pro sau contra vaccinarii copiilor. Carmen Bruma si Mircea Badea fac parte din echipa parintilor care respecta intocmai schema de vaccinare recomandata de Societatea Romana de Pediatrie.

Distribuie pe:

Autor: S.A.

fara descrierePentru ca este mama si are un baietel, Vladut, fiul ei si a lui Mircea Badea, Carmen Bruma a fost nevoita la un moment dat sa se informeze temeinic si sa ia decizia daca isi imunizeaza baietelul sau nu.

fara descriereAvand in vedere disputele pro si contra vaccinarii, care se poarta in mass-media si in mediul online, de cand Olivia Steer a inceput sa vorbeasca despre riscurile pe care si le asuma parintii cand isi imunizeaza copiii cu anumite seruri, Carmen Bruma si Mircea Badea au avut de indeplinit o misiune grea. 

fara descrierePrezenta zilele trecute la un lansarea unui nou tratament anti- geing si de slabire, Carmen Bruma ne-a dezvaluit ca si-a imunizat baietelul, respectand intocmai recomandarile medicilor.

fara descriere

“Da, i-am facut fiului meu toate vaccinurile din schema obligatorie. Inainte de asta m-am informat. Am vorbit cu foarte multi medici si m-am uitat si la parerile celor care sunt contra-vaccinuri. Am inteles punctul lor de vedere si dupa ce am analizat bine toate variantele, am decis ca cea mai buna solutie pentru mine si pentru copilul meu este sa il vaccinez. Nu are nicio problema de sanatate cauzata de vaccinare”, a declarat Carmen Bruma pentru WOWbiz.ro.  

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate