Carmen de la Sălciua a ales numele fetiței! E superb

Carmen de la Sălciua e însărcinată? Artista a dezvăluit ce nume a ales pentru fetița ei

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Carmen de la Sălciua


In articol:

Carmen de la Sălciua s-a împăcat cu Culiță Sterp, mai ales după ce artistul i-a promis că îi va face și un copil.

Deși s-a tot speculat că cei doi cântăreți s-ar fi despărțit din nou după împăcarea care a aruncat în aer lumea showbiz-ului românesc, Carmen de la Sălciua a mărturisit că abia așteaptă să devină mămică. Ba mai mult decât atât, bruneta știe și ce nume îi va da bebelușului, dacă va avea o fiică.

Citeste si: Fostul iubit al lui Carmen de la Sălciua s-a pozat cu doi copii mici în brațe! Vezi evenimentul la care a participat Cosmin Isăilă FOTO

Carmen de la Sălciua a ales numele fetiței! E superb

"Dacă voi avea o fetiță, aș vrea să o cheme Sofia", a declarat, recent, Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp își doresc împreună o familie numeroasă, mai ales că el are încă trei frați. La negocierile pentru împăcare, cei doi foști soți au stat de vorbă despre planurile lor de viitor și, ca să o convingă că are intenții serioase, Culiță a promis că o va face mămică pe partenera lui de viață cât mai curând.

Carmen de la Sălciua

„E perioada aceea, de rearanjare a relației, amândoi sunt tensionați din cauza programului încărcat și, normal, apar discuții aprinse, se ceartă, nu vorbesc o zi două, dar se împacă. Culiță o iubește pe Carmen, reciproca e la fel de valabilă, dar sunt încăpățânați și iuți la mânie amândoi”, au declarat apropiați ai cuplului Carmen-Culiță.

Carmen de la Sălciua este însărcinată? Culiță Sterp a dat-o de gol

Carmen de la Sălciua

Fanii cred că artistul Culiță Sterp a lăsat-o însărcinată pe Carmen de la Sălciua.

Recent, pe pagina lui de Instagram, Culiță Sterp a publicat o fotografie care i-a făcut pe fani să creadă că ar fi lăsat-o însărcinată pe fosta lui soție. În dreptul fotografiei în care apare cu doi copii în brațe, interpertul a scris un mesaj care l-ar fi dat de gol. „O poză cu mine din viitorul apropiat! ❤️” sunt cuvintele care i-au făcut pe fani să creadă că el și Carmen de la Sălciua așteaptă un copil sau doi.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate