"Carmen de la Sălciua a murit”! Adevărul despre informaţia falsă care a pus România pe jar!

O informaţie falsă s-a propagat cu repeziciune pe reţelele de socializare în ultimele ore.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Un site autohton a răspândit vestea că cea mai iubita artista din muzica populara si de petrecere, Carmen de la Salciua, si fostul ei sot, Culita Sterp, ar fi murit intr-un accident de masina, iar acest mesaj i-a îngrozit pe toţi apropiaţii şi cunoscuţii vedetei.

Cum ştirea a fost răspândită rapid pe reţelele de socializare, informaţia falsă a ajuns inclusiv la îndrăgita cântăreaţă. Nu este pentru prima oară când artişti mari ai României sunt puşi în astfel de situaţii. În urmă cu ceva timp, pe internet au circulat ştiri care anunţau moartea Irinei Loghin, Mariei Dragmiroiu, Carmen Serban, dar şi decesul actorului Marian Râlea.

Din fericire, atât Carmen de la Salciua cât şi Culita Sterp sunt în viaţă, însă probabilitatea ca astfel de pseudo-ştiri să creeze panică printre fanii marilor personalităţi din România este destul de mare. Carmen de la Salciua este foarte supărată şi dezamăgită de ceea ce s-a întâmplat şi a mărturisit că aceasta ştire falsă i-a făcut pe apropiaţii ei să plângă şi să o sune cu disperare.

"Eu nu prea spun multe despre viata mea si atunci o fac altii. Deja am inceput sa ma obisnuiesc si nu ma mai afecteaza ce citesc , dar stirea asta e totusi prea de tot, mai ales ca apropiatii mei, familia mea, nu e obisnuita sa vada asa ceva. Mama m-a sunat de multe ori ... chiar aseara am plecat de la ea ... si azi dimineata a vazut stirea, cum nu am mai vorbit cu ea de aseara s-a panicat foarte tare. Azi dimineata imi era telefonul plin de apeluri. Dragii mei, sunt bine sanatoasa, nu am patit nimic! Nu mai credeti tot ce scriu anumite site-uri fantoma. Pentru cei care ma iubiti si imi urmariti activitatea va anunt ca sunt bine, mai bine ca niciodata. Curand o sa lansez o noua melodie, "Dansez prin ploi"... Am mare incredere in potentialul acestei melodii. Va iubesc.", ne-a declarat Carmen de la Salciua.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate