Carmen de la Sălciua a primit un mesaj incredibil, după împăcarea cu artistul Culiță Sterp

Carmen de la Sălciua a primit un mesaj pe rețelele de socializare, după ce s-a împăcat cu artistul Culiță Sterp.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Artista Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au împăcat, iar această veste i-a bucurat pe foarte mulți dintre admiratori. Mai mult decât atât, Carmen de la Sălciua a primit un mesaj din partea unui internaut care, cu siguranță, i-a umplut inima de bucurie.

"Tu și Culiță cred că aveți nevoie de o pauză. Mă refer de la muncă și să mergeți într-un loc de vis amândoi, să vă relaxați și poate, cine știe, vă binecuvantează Dumnezeu cu un copil.🙈🙈🙈🙈🙈", i-a scris o fană lui Carmen de la Sălciua.

Citeste si: Culiță Sterp și Roxana de la Puterea dragostei, duminică, la Roata Norocului

Citeste si: Prima reacție a Plușicăi de la ”Puterea Dragostei” după ce Culiță Sterp s-a întors la Carmen de la Sălciua

Citeste si: Culiță Sterp, mesaj siropos pentru Carmen de la Sălciua! ”O simplă fată de la țară a ajuns printre cele mai cunoscute artiste din țară”

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua s-au împăcat

Artiștii Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua s-au împăcat. Cu ocazia zilei de naștere a lui Carmen, Culiță i-a transmis un mesaj foarte frumos:

„La mulți ani frumoși și sănătoși persoanei cu care mi-am trăit 3 ani din viață, cu care am împărțit aceeași masă, aceeași casă, același pat! 3 ani frumoși, care au trecut cu bune, cu rele, ani la care s-a mai adăugat unul în care ne-am îndepărtat și ne-am apropiat, dar cel mai important am rămas fiecare cu ceva unul de la altul! Mă bucur pentru tine pentru că îți știu sufletul și știu că o simplă fată de la țară a ajuns printre cele mai cunoscute artiste din țară, și iubită de atâția oameni! În ciuda a toate ce s-au întâmplat, îți doresc din tot sufletul să fii fericită alături de ce iubești tu din suflet! 🙈 La mulți ani, încă o dată! 🤗”, a fost mesajul lui Culiță Sterp.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate