Carmen de la Sălciua a revenit pe scenă! Cum a fost la primul concert din Italia VIDEO

Carmen de la Sălciua și-a făcut revenirea pe scenă, în Italia, într-unul dintre cele mai cunoscute localuri de acolo pentru români care vor să se distreze.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere


In articol:

Așa cum era de așteptat, românii au fost extremde încântați de concertul pe care Carmen de la Sălciua l-a susținut. Și, aici ne referim la cei vreo 30-40 de spectatori care și-au cumpărat bilete.

Citeste si: VIDEO | Culiță Sterp, show total cu sute de oameni în jur!

Citeste si: ”O a treia persoană și-a făcut apariția”. Carmen de la Sălciua, în discuții intime cu fanii

Citeste si: Carmen de la Sălciua, făcută praf de internauți. „Cât de desfigurată ești!”

Desfășurat în condiții de distanțare socială, recitalul oferit de Carmen de la Sălciua a avut mai tot ce ar trebui să fie văzut la un asemena eveniment. Muzică și voie bună, o Camen de la Sălciua extrem de sexy, în formă maximă... Doar că au cam lipsit spectatorii și nici celebrele hore cu care sunt obișnuiți românii să impresioneze în întreaga lume nu au fost de observat. Nu de altceva, dar în Italia, regulile (culmea, vorbim de Italia, nu de Germania sau Japonia, adică fanii regulamentelor stricte, da?) se aplică cu sfințenie și nimeni nu mai riscă să se îmbolnăvească de COVID-19.

fara descriere

Așa că, în ciuda eforturilor făcute de Carmen de la Sălciua pentru a înfirbânta atmosfera, românii, aceia puțini care au fost la concert, nu s-au prea putut apropia de frumoasa artistă pentru a-i șopti la ureche o dedicație pentru dușmanii sau tovarășii de pahar.

Într-un final, totuși, după ce Carmen de la Sălciua a cântat până la epuizare, oamenii și-au mai făcut curaj și s-au apropiat pe scenă de artistă. Unii ca să se filmeze cu ea, stând la o distanță sesizabilă totuși, alții să danseze între ei, pentru a simți că, totuși, au petrecut și ei o noapte după luni bune de izolare.

Mai mult decât atât, pare-se, cei care au fost la concert au fost suficient de mulțumiți de prestația lui Carmen de la Sălciua, astfel încât, după ce recitalul artistei s-a încheiat, i s-a pus în față un nou contract, pentru câteva noi recitaluri în clubul cu pricina.

fara descriere

 

Carmen de la Sălciua, încântată de Italia

Chiar dacă concertul pe care l-a oferit nu a fost unul în care să facă o atmosferă incendiară, așa cum obișnuia până acum, deși ea a cântat la fel de furmos ca de obicei, fiind însă încurcată de regulile respectate de distanțare socială, Carmen de la Sălciua s-a bucurat la maximum de perioada petrecută în Italia. Plimbări lungi, făcute alături de amici de-ai ei de acolo, vizite în zonele turistice și, normal, cumpărături, toate au fost bifate pe agenda personală a frumoasei Carmen de la Sălciua.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate