Carmen de la Sălciua, agresată la o cântare! A fost nevoie de intervenția bodyguarzilor!

Vedete

Carmen de la Sălciua, agresată la o cântare! A fost nevoie de intervenția bodyguarzilor!

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică de petrecere de la noi. Dar asta, din păcate, nu o scutește de momente cât se poate de neplăcute.

Iar de curând, frumoasa Carmen de la Sălciua a avut parte de un moment cât se poate de dificl, în timp ce cânta la o petrecere, norocul ei fiind că, în preajmă, era bodyguard-ul.

Citeste si: Avem detaliile împăcării dintre Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp! Ce condiții a pus artista manelistului pentru a forma din nou un cuplu

Citeste si: Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au făcut anunțul pe care fanii îl așteptau: „Ce e bun abia acum începe”

Citeste si: Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, în vacanță în Elveția! Celebrul cuplu e mai fericit ca oricând: „Ai fost puterea mea atunci când…”

Mai exact, zâmbitoare, cu teancul de bani și cu microfonul în mână, Carmen de la Sălciua cânta de mama focului la o petrecere la care a fost invitată. Înconjurată de băieții din formația, Carmen de la Sălciua avea impresia că totul este roz și că evenimentul va fi încă unul de care să își amintească cu drag.

Doar că, fiind în mijlocul oamenilor care se distrau de pomină, Carmen de la Sălciua a avut neplăcuta surpriză să ”îl încurce” pe un tânăr, de două ori mai masiv decât ea. Iar acesta, fără să se uite la miniona artistă, a îmbrâncit-o suficient de puternic pentru ca frumoasei Carmen de la Sălciua să i se șteargă zâmbetul de pe față, norocul ei fiind că a apucat să se sprijine de unul dintre bărbații din preajma ei.

Imediat, bodyguard-ul de lângă Carmen de la Sălciua a intervenit, l-a dat deoparte de petrecărețul care a lovit-o pe artistă și, din fericire, lucrurile s-au calmat chiar dacă bărbatul care a îmbrâncit-o pe cântăreață nu și-a cerut scuze, mulțumindu-se să zâmbească, parcă încântat de fapta lui.

Citeste si: Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare mereu- radioimpuls.ro

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, împăcarea care i-a dus în fruntea topurilor

După ce au apărut primele imagini de la ziua de naștere ale frumoasei Carmen de la Sălciua, publicate în exclusivitate de WOWbiz.ro, în care Culiță Sterp părea să fie amfitrionul petrecerii, cei doi au refuzat să comenteze relația pe care o au timp de câteva săptămâni. Într-un final, după îndelungi negocieri, cei doi au recunoscut că sunt împreună. De altfel, au aflat reporterii WOWbiz.ro,

între Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua se purtau discuții, pe ascuns, cu câteva săptămâni înainte ca relația lor să se concretizeze. ”Carmen și Culiță vorbeau pe ascuns, la telefon. Bănuiesc că el a contactat-o pe Carmen, iar ea a fost fericită că s-a întâmplat așa. Au vorbit destul de mult, o făceau de fiecare dată când aveau câteva momente libere, de singurătate. Atunci au deschis discuția despre împăcare, iar Carmen i-a pus câteva condiții”, ne-a spus, în exclusivitate, o persoană apropiată din preajma celor doi.

Mai mult decât atât, pentru a o convinge pe Carmen de la Sălciua de intențiile sale cât se poate de onorabile, Culiță Sterp a făcut și o serie de gesturi care i-au dovedit artistei că nu se joacă. ”A avut grijă să o lase mai moale cu Plușica, să nu se mai vadă cu ea. Carmen a văzut că fostul ei soț nu glumea cu privire la relația pe care și-o dorește cu ea, așa că a început și ea să se schimbe față de Cosmin Isăilă, să răcească treptat relația.

Apoi au discutat despre viitorul lor împreună, iar Carmen i-a cerut un lucru cât se poate de simplu lui Culiță: să nu o mai înșele vreodată. Iar el a jurat că nu va mai călca strâmb și a plusat mărturisindu-i că se gândește la o familie mare alături de ea. Carmen, când a auzit de asta, i-a și dat papucii lui Cosmin Isăilă și s-a întors la Culiță. Normal, Culiță a făcut, între timp, toate demersurile pentru a-și liniști familia, mai ales că cei din partea lui au făcut-o praf pe Carmen când era în divorț de el”, ne-a mai spus sursa citată despre ce se petrecea între Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp.