Carmen de la Sălciua, concurentă la Puterea Dragostei?! Ce răspuns le-a dat fanilor: „Par tipul de femeie care...”

Carmen de la Sălciua ar vrea să participe la Puterea Dragostei? Cum a răspuns ea curizității unui fan?!

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea

Carmen de la Sălciua, concurentă la Puterea Dragostei?!


In articol:

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică de petrecere și o femeie râvnită de mulți bărbați. Relația ei cu Culiță Sterp s-a terminat de ceva vreme și momentan nu a oferit foarte multe detalii despre o posibilă relație de iubire.

Citeste si: Carmen de la Sălciua rupe tăcerea după ce Culiță Sterp a anunțat că are o nouă iubită: „Nu pot să accept sub nicio formă”

Ce spune Carmen de la Sălciua despre o posibilă participare la Puterea Dragostei?! 

De curiozitatea fanilor nu va putea scăpa prea repede, iar Carmen de la Sălciua le răspunde sincer fanilor, celor mai picante întrebări. Dacă până acum majoritatea întrebărilor de pe Instagram erau legate de relația ei fostul soț sau despre o nouă relație, de data aceasta, artista a primit o întrebare mai diferită: „Dacă nu ai mai avea cântări te-ai duce la Puterea Dragostei? Ca idee”.

Carmen de la Sălciua, concurentă la Puterea Dragostei?!

Citeste si: Manuela de la ”Puterea Dragostei”, cerută în căsătorie, în direct, în studioul WOWbiz.ro! Imagini de senzație cu bruneta și Robert Ionescu

Întrebarea provocatoare a pus-o pe jar pe Carmen de la Sălciua, care a oferit un răspuns ceva mai acid.

Citeste si: Culiță Sterp, hotărât să își întemeieze o familie. Câți copii își dorește?

„Îmi adresați atât de mult întrebarea asta! Par tipul de femeie care să își întâlnească alesul într-un show? Nu aș merge! Nu am nimic împotriva celor care o fac, vreau să specific asta!”, a scris Carmen de la Sălciua pe Instagram. 

”O a treia persoană și-a făcut apariția”. Carmen de la Sălciua, în discuții intime cu fanii

Carmen de la Sălciua, fosta soție a lui Culiță Sterp, face declarații despre infidelitatea în cuplu.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au format unul dintre cele mai populare cupluri din industria muzicii de petrecere. Cei doi foști soți au divorțat în urmă cu mai bine de un an și jumătate și au lansat acuzații grave unul la adresa celuilalt. Ea s-a cuplat cu unul dintre bunii lui prieteni, iar el a încercat să o uite fără succes.

Citește continuarea aici 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate