Carmen de la Sălciua, profund devastată de starea de sănătate a Danei Roba

Carmen de la Sălciua, profund devastată de starea de sănătate a Danei Roba

Vedete

Carmen de la Sălciua, devastată din cauza stării critice în care se află Dana Roba. Cântăreața este încă în stare de șoc: „Mi-am amintit astăzi de multe momente”

Carmen de la Sălciua este alături de prietena sa, Dana Roba și se roagă pentru sănătatea acesteia.

Vestea că Dana Roba a fost bătută cu bestialitate chiar de către soțul ei a fost un șoc pentru toată lumea, dar mai ales pentru apropiații acesteia. Bruneta a suferit mai multe operații în ultima săptămâna, asta după ce partenerul său de viață a lovit-o de mai multe ori în cap, cu un ciocan. 

Cazul Danei Roba a cutremurat o țară întreagă, iar acum toți se trem pentru viața sa, mai ales că medicii sunt încă rezervați.

Mai mult decât atât, pe rețelele de socializare au apărut deja numeroase mesaje de susținere, iar vedetele se roagă pentru sănătatea brunetei. Printre acestea se numără și cântăreața Carmen de la Sălciua care este profund devastată de starea make-up artistului, mai ales că aceasta obișnuia să o machieze pentru diferite evenimente.

Carmen de la Sălciua, mesaj emoționant pentru Dana Roba

Îndrăgita cântăreața se gândește cu ochii în lacrimi la Dana Roba, mai ales că cele două erau bune prietene și nu de puține ori i-a călcat pragul salonului.

Vedeta este trup și suflet alături de make-up artist și speră că această să scapă cu bine din această grea încercare și să se întoarcă sănătoasă la cele două fiice ale sale.

Mai mult decât atât, Carmen de la Sălciua a postat un filmuleț pe Instagram, în care poartă un machiaj realizat de sora ei, machiaj pe care l-a învățat chiar de la Dana Roba, în cadrul unor cursuri de perfecționare. În tot acest timp, interpreta își amintește cu drag de momentele minunate pe care le-au petrecut împreună. 

Citește și: Carmen de la Sălciua speră că o minune se va întâmpla în cazul Danei Roba! Mesajul sfâșietor transmis de cântăreață pe internet: „Nu te lăsa”

„Mă pregătesc de nuntă. Sora mea mi-a realizat un machiaj superb și cred că multe recunoașteți acest stil de machiaj. Este stilul pe care ea l-a învățat la cursul de perfecționare, alături de Dana Roba, care, din păcate, nu trece prin cea mai bună perioadă a vieții ei.

Chiar dacă ea nu are acces la telefon și nu poate să vadă aceste mesaje, atât eu, cât și sora mea, cât și multe alte femei, îi dorim însănătoșire grabnică.

Să se întoarcă cu bine la fetițele ei și să le crească până la sfârșitul vieții, în liniște și pace, pentru că eu cred că acesta este cel mai important lucru. Să ai liniște în casa ta. Mi-am amintit astăzi de multe momente în care râdeam, ne simțeam bine și făceam glume în salon.

Îi doresc din suflet să găsească Dumnezeu o vindecare pentru ea!”, a spus Carmen de la Sălciua pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Fotografia cu Dana Roba desfigurată de propriul soț, pe care WOWbiz a decis să NU o publice, are o poveste dureroasă

Citește și: Legătura nebănuită dintre Dana Roba și sora lui Carmen de la Sălciua! Daniela Racolța i-a trimis make-up artistei un mesaj neașteptat cu doar trei luni în urmă

Citeste si: Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cum se înțelege, de fapt, fiica lui Adrian Enache cu Iuliana Marciuc: „Am fost supărată”- radioimpuls.ro

Cântăreața se gândește în continuu la Dana Roba și speră că starea sa de sănătate să se îmbunătățească și să scape complet. Mai mult decât atât, Carmen de la Sălciua a spus că nu vrea să vorbească despre familia make-up artistului deoarece nu cunoaște exact situația prin care a trecut.

„(...)Dumnezeu să îi ajute, eu chiar sunt cu sufletul alături de ea și până la urmă nu știu ce a fost acolo și nu vreau să îmi dau cu părerea pentru că nu sunt în măsură.

În fiecare familie sunt discuții, fiecare știe cel mai bine cum să gestioneze treaba aceasta", a povestit Carmen de la Sălciua, pentru WOWbiz.ro.