Carmen de la Sălciua, din nou într-o relație? Declarație uluitoare: „Cine a zis că sunt singurică?”

Cântăreața se bucură de o perioadă de libertate, după ce s-a despărțit de soțul ei, Culiță Sterp. Însă, recent, și-a pus fanii pe gânduri.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Carmen de la Sălciua, din nou într-o relație? Declarație uluitoare
Carmen de la Sălciua, din nou într-o relație? Declarație uluitoare


In articol:

După mai multe despărțiri și împăcări, Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au pus capăt căsniciei lor. Cântăreața a dat mai multe indicii pe rețelele de socializare că nu l-a uitat încă pe fostul soț, dar ultima ei declarație i-a șocat pe fani.

Nu este de mirare că bărbații sunt interesați de artistă, mai ales de când este singură. Deși nu a declarat că este oficial într-o relație, ea a recunoscut că nu este nici „singurică”.

Un internaut a întrebat-o pe cântăreață cum se simte de când nu mai este într-o relație, iar Carmen a răspuns: „Cine a zis că sunt singurică?”. Răspunsul i-a șocat pe fanii vedetei, care se întreabă la cine se putea referea. 

Citeste si: Carmen de la Sălciua, mesaj emoționant pe rețelele de socializare: „În fața morții cerșim o clipă”

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Un grup de elevi veniți din Portugalia, blocați pe aeroportul din Ungaria

Citeste si: Ce se întâmplă cu evaluarea națională și bacalaureatul, după instalarea stării de urgență

Carmen de la Sălciua, declarație emoționantă despre Culiță Sterp! E clar, nu îl poate uita și încă îl iubește! ”Acest om a fost parte din mine”

Relația dintre Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp este, de câteva săptămâni deja, istorie, despărțirea lor fiind, pare-se, una mai serioasă ca niciodată, cu atât mai mult cu cât, deja, el se afișează cu alte femei.

După ce s-au despărțit și a trecut și supărarea inerentă unei asemenea situații, Carmen de la Sălciua a decis să sună adevărul despre ce se întâmplă între ea și Culiță Sterp.

Carmen de la Sălciua, din nou într-o relație? Declarație uluitoare
Carmen de la Sălciua, din nou într-o relație? Declarație uluitoare

Mai exact, a dezvăluit artista pe contul ei de socializare, atunci când răspundea la întrebările fanilor, Carmen de la Sălciua pare că încă îl iubește pe Culiță Sterp. Mai mult, în sesiunea de întrebări și răspunsuri pe care a organizat-o pe contul ei de socializare, Carmen de la Sălciua a postat o fotografie în care era îmbrățișată de CUliță Sterp.

Vedeți poza asta? Aici era liniște! Pentru liniștea aia de atunci, pentru trăirile noastre, pentru iubirea pe care ne-am purtat-o, pentru tot ce am făcut împreună, bine rău, influențați dau nu, ispitiți sau provocați... Pozelea asta vor rămâne acolo! Știu că pentru unii este normal să fie altfel și știu că primul impuls e să ștergi totul... Însă eu pot privi acele poze pentru că acest om a fost parte din mine”, a explicat Carmen de la Sălciua fanilor care o întrebau de ce păstrează fotografiile cu Culiță Sterp în ciuda problemelor din relație pe care le-a avut cu el de-a lungul ultimilor ani. (Citeste si: Carmen de la Sălciua, reacție șocantă după despărțirea de Culiță Sterp: „Un nimeni...”)

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Ce condiții trebuie să respecte vânzătorii din piețe, în contextul epidemiei de coronavirus

Ultimele informații despre situația pandemiei la nivel global. UE închide frontierele, iar adunările în lăcaşe de cult sunt interzise în Turcia şi Germania

Scandal monstru la Casa Regală: Harry i-a luat apărarea lui Meghan Markle. Ce i-a interzis Regina să facă

Cea mai spectaculoasă afacere imobiliară a lui Victor Piţurcă! Poreclit Satana, antrenorul îşi ridică un ansamblu rezidenţial lângă Catedrala Mânturii Neamului! FOTO

Maia Morgenstern s-a izolat la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus! Actrița s-a filmat în timp de a dat cu aspiratorul: „Voi încerca să-mi gestionez frica, nerăbdarea!”...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies