Carmen de la Sălciua este însărcinată? Culiță Sterp a dat-o de gol

Fanii cred că artistul Culiță Sterp a lăsat-o însărcinată pe Carmen de la Sălciua.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

carmen de la salciua si culita sterp


In articol:

Carmen de la Săciua și Culiță Sterp s-au împăcat după divorțul care a ținut primele pagini ale presei. În urmă cu mai bine de un an, cei doi artiști și-au spus adio și nu au păstrat o relație tocmai bună, fiecare aducându-i celuilalt acuzații care mai de care mai grave.

Când nimeni nu credea că mai există șansa ca ei să formeze un cuplu, cei doi artiști de succes au surprins pe toată lumea în mommentul în care au început să se afișeze împreună. Mai mult, la nunta Ilenei, sora lui Culiță Sterp, cei doi foști soți au apărut împreună, ca doi îndrăgostiți.

Citeste si: Simina, fosta soție a lui What’s Up, a reacționat vehement după ce artistul a bătut-o pe Alice, iubita lui: „Tablou mizer”

Citeste si: Cum a reacționat What's Up când a fost ridicat de polițiști. Artistul urla la oamenii legii: „Vă bat de vă sparg!”

carmen de la salciua si culita sterp

Carmen de la Sălciua este însărcinată cu Culiță Sterp?

După ce s-aua fișat împreună la nunta Ilenei, Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua nu au mai apărut în public împreună și nici nu au publicat imagini care să indice ce se întâmplă între ei. Mulți fani au început să creadă că cei doi interpreți au divorțat, în timp ce alții au presupus că vor să-și trăiască povestea de dragoste departe de ochii lumii.

culita sterp

Recent, pe pagina lui de Instagram, Culiță Sterp a publicat o fotografie care i-a făcut pe fani să creadă că ar fi lăsat-o însărcinată pe fosta lui soție. În dreptul fotografiei în care apare cu doi copii în brațe, interpertul a scris un mesaj care l-ar fi dat de gol. „O poză cu mine din viitorul apropiat! ❤️” sunt cuvintele care i-au făcut pe fani să creadă că el și Carmen de la Sălciua așteaptă un copil sau doi.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate