Carmen de la Sălciua este pregătită pentru rolul de mamă singură: ”Un copil este o binecuvântare”

Carmen de la Sălciua a răspuns la curiozitățile fanilor. Ce răspunsuri a dat artista!

Distribuie pe:

Autor: Cristina Cruceru

Carmen de la Sălciua
Carmen de la Sălciua[Sursa foto: Instagram]


In articol:

Carmen de la Sălciua este pregătită pentru rolul de mamă, fie și dacă și-ar crește copilul singură. Cântăreața consideră că un copil este o binecuvântare, iar dacă asta îi va fi soarta decisă de Dumnezeu, ea este de acord.

Citeste si: Carmen de la Sălciua, ironii crunte la adresa Biancăi Drăgușanu: ”Dacă ești o doamnă...”

Citeste si: Carmen de la Sălciua, prima reacție după ce a fost atacată de Bianca Drăgușanu! Ce a postat pe rețelele de socializare cântăreața: "Nu vreau să o supăr..."

Citeste si: Bilanț Covid-19, 29 noiembrie. Situație disperată la ATI. Câte cazuri noi sunt - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi. Cântăreața cucerește toate topurile muzicale atunci când lansează câte o piesă nouă. Carmen a răspuns la câteva dintre curiozitățile fanilor ei de pe Instagram. Cunoscută pentru firea sinceră și directă, Carmen de la Sălciua a explicat și despre rolul de a fi mamă singură. Printre mesajele de felicitări pentru cariera pe care o are, Carmen de la Sălciua a răspuns și la o întrebare mai personală. Un internaut a întrebat-o pe artistă dacă se vede o mamă singură.

Dacă ai știi că o să rămâi singură cu un copil, ai păstra sarcina?”, a întrebat-o un internaut. Răspunsul vedetei a venit imediat.  ”Da! La timpul pe care îl consideră Dumnezeu, un copil este o binecuvântare! Sunt atâtea mămici singure, iar copiii lor au o educație aleasă. Dar, bineînțeles, tabloul perfect îl formează mama, tata și copilul”, a fost răspunsul dat de Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua
Carmen de la Sălciua[Sursa foto: Instagram]

Carmen de la Sălciua, scandal cu Bianca Drăgușanu

Carmen de la Sălciua este implicată într-un conflict cu Bianca Drăgușanu din cauza unei fotografii postate de artistă. Astfel, Carmen de la Sălciua a dat cărțile pe față și a spus ce crede despre atacurile primite din partea Biancăi Drăgușanu.

De aseară (luni seara, n. red.) promesc o mulțime de mesaje în care mi se spune că Bianca Drăgușanu mă jignește. Am văzut și eu ce a spus și, sincer, nu o prea înțeleg, mai ales că nu ne cunoaștem personal. În plus, dacă tot ești o doamnă, nu folosești un asemenea limbaj, mai ales că te pretinzi a fi superioară”, ne-a spus Carmen de la Sălciua despre scandalul cu Bianca Drăgușanu. (VEZI CONTINUAREA AICI)

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată prima reacție a amantului Ralucăi Pastramă!

Iohannis a zis chiar acum: Suntem obligați! Ce va fi de sărbători

Dieta folosită de Jojo. A pierdut zeci de kilograme. Cum a decis să slăbească vedeta de la Antena 1

Bianca Drăgușanu, nou atac la adresa lui Carmen de la Sălciua

Carmen de la Sălciua, ironii crunte la adresa Biancăi Drăgușanu: ”Dacă ești o doamnă...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies