Carmen de la Sălciua i-a spus iubitului ținut la secret cum vrea să fie tratată! ”Unii bărbați se pot speria”

Carmen de la Sălciua a decis să vorbească după ce, recent, le-a dezvăluit fanilor ei că ea consideră că femeia trebuie să fie și slugă în casă. Mai mult, Carmen de la Sălciua explică ce înseamnă, de fapt, ca o femeie să stea la cratiță.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Carmen de la Sălciua pare să știe cum își dorește ea să fie, ca femeie, în brațele noului iubit, dar, mai mult decât atât, îi atrage și acestuia atenția cu privire la ceea ce trebuie să facă (și să nu facă) pentru a o păstra.

Citeste si: Așteptați de iubitele lor acasă, Culiță Sterp și Jador au făcut un anunț șocant: ”Avem și noi nevoie de o fată, două... Așteptăm poze”

Citeste si: Ce spune Carmen de la Sălciua despre femeile care nu pot fi uitate: ”Femeia trebuie să fie și slugă”

Citeste si: Carmen de la Sălciua, reacție șocantă după despărțirea de Culiță Sterp: „Un nimeni...”

Întrebată ce o definește pe o femeie cu adevărat, Carmen de la Sălciua a dat un răspuns care pe multă lume a mirat, dar pe care l-a explicat ulterior. ”Femeia trebuie să fie și slugă și stăpână în același timp”, a spus Carmen de la Sălciua. Motivul, pentru că răspunsul ar fi fost incomplet și prea dur, l-a explicat tot ea. ”Precum pasărea Phoenix trebuie să renască mereu din propria cenușă! Asta face din ea o femeie de neuitat”, a spus Carmen de la Sălciua. Iar acum, Carmen de la Sălciua a lămurit pe de-a-ntregul situația amoroasă perfectă, din punctul ei de vedere, dintre un bărbat și o femeie.

fara descriere

Astfel, întrebată despre bărbații care își vor femeie doar la cratiță, Carmen de la Sălciua a dat o explicație alambicată. ”Bărbații care au mintea atât de îngustă au și pretenții foarte mari de la femeia pe care o au alături. O femeie poate sta și la cratiță, poate fi și irezistibilă, poate fi și slabă, poate fi și puternică. Unii bărbați se pot speria de cât de fragilă și totuși cât de tare poate să fie femeia. Atunci, neștiind ce să facă cu ea încearcă să o domine. Unii fizic, alții mental, alții manipulează. Femeia, dacă iubește face foarte multe lucruri frumoase pentru omul de alături... gătește, se aranjează, face surprize. Însă dacă se va simți persecutată în vreun fel va începe să se ofilească ți în acest fel se vor distruge și sentimentele pr care le are față de omul din viața ei”, a explicat Carmen de la Sălciua.

fara descriere

Carmen de la Sălciua are iubit după ce l-a părăsit pe Culiță Sterp

Carmen de la Sălciua a făcut lumină în cazul situației sale amoroase cu o declarație cât se poate de explicită, chiar dacă nu i-a dat numele bărbatului care ”e în teste”. ”Simt că viața mea se îndreaptă într-o direcție bună. O direcție în care să nu ma sufăr, în planul acela... Și, promit, dacă fac a doua nuntă, vouă vă dau exclusivitatea, voi veți ști ce se petrece primii. De ce am șters pozele cu Culiță de pe Instagram și de ce nu îl ma urmăresc? Păi, normal, cred că era cazul să fac și acest pas. Adică, relația noastră este istorie, iar, sincer, cred că nimănui nu i-ar cădea prea bine să știe că celălalt mai ține legătura cu fostul, că se uită la el, pe Instagram, pe Facebook...”, ne-a mai spus Carmen de la Sălciua, dezvăluind astfel că, acum, are pe cineva de dragul căruia l-a uitat definitiv pe Culiță Sterp.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, divorț cu scandal, împăcare discretă și despărțire controversată

După ce au apărut primele imagini de la ziua de naștere de anul trecut ale frumoasei Carmen de la Sălciua, publicate în exclusivitate de WOWbiz.ro, în care Culiță Sterp părea să fie amfitrionul petrecerii, cei doi au refuzat să comenteze relația pe care o au timp de câteva săptămâni. Într-un final, după îndelungi negocieri, cei doi au recunoscut că sunt împreună. De altfel, au aflat reporterii WOWbiz.ro, între Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua se purtau discuții, pe ascuns, cu câteva săptămâni înainte ca relația lor să se concretizeze.

”Carmen și Culiță vorbeau pe ascuns, la telefon. Bănuiesc că el a contactat-o pe Carmen, iar ea a fost fericită că s-a întâmplat așa. Au vorbit destul de mult, o făceau de fiecare dată când aveau câteva momente libere, de singurătate. Atunci au deschis discuția despre împăcare, iar Carmen i-a pus câteva condiții”, ne-a spus, în exclusivitate, o persoană apropiată din preajma celor doi.

 

Mai mult decât atât, pentru a o convinge pe Carmen de la Sălciua de intențiile sale cât se poate de onorabile, Culiță Sterp a făcut și o serie de gesturi care i-au dovedit artistei că nu se joacă. Dar cu toate acestea, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp nu au rezistat prea mult împreună și s-au despărțit de curând.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate