Carmen de la Sălciua îi răspunde lui Culiţă Sterp, după ce el a povestit cum a fost înşelat cu cel mai bun prieten - Care este versiunea ei

Autor: R.L.

Carmen de la Sălciua a vrut să spună la Teo Show versiunea ei despre ce s-a întâmplat în mariajul cu Culiţă Sterp.

Culiţă Sterp a povestit zilele trecute cum a aflat că soţia lui l-ar fi înşelat cu cel mai bun prieten. Citeşte aici ce a spus artistul. Carmen de la Sălciua neagă informaţiile şi spune că, din contră, ea a fost cea înşelată.

"Rufele se spală în familie, când am venit la Teo am confirmat că au fost infidelităţi. Şi nu au fost ale mele. La o lună de la nuntă am aflat de aceste infidelităţi. Dar am continuat în această căsnicie, am luptat pentru relaţia mea, dar nu s-a putut", a declarat Carmen de la Sălciua la Teo Show.

Cu cine a înşelat-o Culiţă Sterp pe Carmen de la Sălciua? "O femeie de la Reşiţa a povestit cum s-a întâlnit şi înainte de nunta noastră, şi după aceea. Mi-a arătat telefonul şi mi-a spus: Uite cu cine stai. Era o poză cu ei doi. Oamenii pot confirma. M-am scuzat. Era inuman ca o domnişoară să îmi arate poze compromiţătoare cu soţul meu. Am mers afară, domnişoara a venit după mine. Am rugat-o să-mi arate tot. Voiam o dovadă. Am mesaje pe telefon, mesaje între ei, poze. Aveam două soluţii: să divorţez sau să-l iert. Aveam puţin de la nuntă.

Mă durea! Dar poate nu se terminase iubirea. Nu am putut să şterg cu buretele şi să acord o a doua şansă. Am spus că a fost o rătăcire de moment, aşa cum ne minţim toate femeile. Eu nu obişnuiesc să verific, să fac pe detectivul care urmăreşte telefoane, conturi de socializare. Cu el îmi era şi frică să o fac, pentru că poate găseam ceva şi mă durea şi mai tare.
Dar simţeam că e crispat când eram lângă telefonul lui. Am simţit şi m-a durut", a declarat artista.

Cine e Cosmin, bărbatul despre care Culiţă spune că ar fi amantul lui Carmen de la Sălciua? "E prietenul nostru comun. El are restaurant la Sibiu şi mergeam des acolo şi cântam. Ne-am împrietenit, am fost la el la grătar. O relaţie de amiciţie. Puteam discuta orice cu el, un băiat foarte ok. Eram plecaţi în Dubai în concediu. Eram pe finalul relaţiei. Ne-am certat, nu am pus nicio poză cu el. Nu ştiam cu cine să vorbesc, simţeam că nu mai rezist. Am vrut să o sun pe mama, dar m-am oprit, pentru că ştiu că orice părinte suferă pentru copil. L-am sunat pe Cosmin. Nu ştiu de ce am făcut-o. L-am sunat şi i-am spus că ne-am certat. Mi-a spus să stau liniştită, că o să ne împăcăm. Am izbucnit în plâns, toată lumea spunea acelaşi lucru. Am început să mă destăinui. Eram foarte nevorbită. Nu aveam cu cine să vorbesc. I-am spus ce am păţit. A văzut că sunt o femeie care iubeşte. Ne-am certat, a plecat din cameră şi s-a întors abia la 5 dimineaţa. Nu ştiu unde a fost. M-a întrebat cu cine am vorbit şi i-am spus. Dar nu părea supărat. Aş fi vrut să văd că e gelos că vorbesc cu un alt bărbat", a explicat ea.

"Sunt un om corect, eu nu îmi înşel soţul!", a mai spus Carmen.

Ce declaraţii a mai făcut Carmen de la Sălciua:

Mi-am luat bilet să mă întorc înainte din Dubai. Discuţia din Dubai mi-a pus capac. Când s-a întors el, aveam bagajele făcute, luasem tot de acasă. El nici măcar nu m-a sunat. Nevasta ta a plecat de acasă din vina ta!

Nu l-am înşelat! Cât timp am fost cu el, am fost trup şi suflet pentru el! Niciodată! Nici măcar cu un emoticon. Niciodată nu am dat de înţeles vreunui bărbat că aş fi disponibilă. Deşi un emoticon nu ar fi fost mare brânză. Dar nu am făcut-o!

Nu ştiu despre ce mesaje vorbeşte fostul meu soţ!

Încă nu am divorţat din cauza unor neînţelegeri. Nu am divorţat, dar când am plecat de acasă m-am dezlegat şi am început să mă simt o femeie liberă. Divorţul este doar o semnătură, eu am divorţat sufleteşte de când am plecat de acasă.

Acum sunt foarte fericită! Sunt liniştită! Pot să pun capul pe pernă şi să dorm liniştită!

El acum este într-o relaţie. El e într-o relaţie şi spune asta despre mine? A venit de Revelion cu ea de mână, acolo unde noi am cântat. Mihaela a stat cu el şi cu băieţii din formaţie la aceeaşi masă. Să nu mă întrebi cum m-am simţit. Mi-a trecut. S-a întâmplat şi asta. L-am văzut cu ea de mână, se potrivesc. Le doresc mult noroc în viaţă. Îi doresc succes ei să poată schimba ce nu am putut schimba eu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

ULTIMA ORĂ: Patru români au murit în Italia! Au făcut accident când încercau să fugă de poliţişti

Bianca, criză de nervi la ”Puterea Dragostei”! Discuţia aprinsă cu None a făcut-o să plângă

Războinica Alina Pană le-a arătat tuturor o poză cu ea la 14 ani! Cum arăta atunci fosta concurentă de la Exatlon sezonul 1

7 beneficii ale sexulului asupra sanatatii tale

Veste ȘOC despre Florin CĂLINESCU! Este anunțul momentului despre marele prezentator TV

Șerban Huidu, momente de sinceritate. Mesajul pe care i l-a transmis lui Găinușă, după ce relația lor s-a răcit

Schimbări importante la pensii. Milioane de români sunt vizați de cele „patru modificări”

Războinica Alina Pană le-a arătat tuturor o poză cu ea la 14 ani! Cum arăta atunci fosta concurentă de la Exatlon sezonul 1

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies