Carmen de la Sălciua îl critică pe Culiță Sterp, după despărțire: „Dacă aș șterge tot...”

Carmen de la Sălciua l-a criticat pe Culiță Sterp după despărțire.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Carmen de la Sălciua îl critică pe Culiță Sterp, după despărțire


In articol:

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au format unul dintre cele mai populare cupluri din industria muzicii de petrecere. Cei doi foști soți au divorțat în urmă cu mai bine de un an și jumătate și au lansat acuzații grave unul la adresa celuilalt. Ea s-a cuplat cu unul dintre bunii lui prieteni, iar el a încercat să o uite fără succes.

În urmă cu câteva luni, Carmen de la Sălciua s-a despărțit de Cosmin Isăilă și, însă de atunci, au apărut zvonuri legate de o posibilă împăcare cu fostul ei soț, Culiță Sterp. La nunta surorii lui, au apărut împreună, dar după petrecere au evitat să mai facă publice imagini cu ei împreună, ceea ce i-a făcut pe fani să creadă ce s-ar fi despărțit. Ulterior, pe paginile lor au apărut mai multe fotografii din vacanța pe care au petrecut-o împreună, semn că lucrurile între ei mergeau foarte bine. Se pare, însă, că stuația s-a schimbat și Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp despărțit din nou.

Carmen de la Sălciua îl critică pe Culiță Sterp, după despărțire

Carmen de la Sălciua, despre gestul făcut de Culiță Sterp

Deși niciunul dintre cei doi artiști nu a vorbit încă despre despărțire, pentru fani a devenit din ce în ce maclar că ei nu mai formează un cuplu. Culiță Sterp nu o mai urmărește pe Instagram pe Carmen de la Sălciua și nu puțini sunt cei care au observat asta.

„Tu îl ai la follow pe Culiță, el pe tine, nu... Ciudat :(”, i-a transmis un fan celebrei interprete.

În stilul caracteristic, Carmen de la Sălciua a oferit un răspuns în care, deși nu l-a jignit pe fostul ei soț, a dat de înțeles că nu este de acord cu gestul pe care el l-a făcut.

Carmen de la Sălciua îl critică pe Culiță Sterp, după despărțire

„Crezi că dacă aș șterge tot aș putea nula o căsnicie? A fost soțul meu omul ăsta! Nu mă interesează ce a făcut vizavi de acest „unfollow” și cum a ales să procedeze. Să-i fie bine! Dacă asta îl ajută mai mult în viață, eu nu pot decât să-i respect decizia!

Citeste si: Cum arăta Culiţă Sterp la 18 ani, la petrecerea sa de majorat! Fratele său Iancu a sărit în braţele lui Culiţă  şi s-a agăţat de gâtul lui! FOTO

Eu sunt trecută prin multe... și nu sunt o copilă, drept dovadă tratez această situație cu maturitate! Și cei care credeți că un block vă anulșează sentimentele... să știți că le intensifică!”, a scris Carmen de la Sălciua pe pagina ei de Instagram. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate