Carmen de la Sălciua îl face praf pe Culiţă Sterp după ce tot el o acuză de infidelitate! ”Nu este un bărbat adevărat”

Carmen de la Sălciua pare să fie extrem de afectată de dezvăluirile celui care i-a fost soţ, Culiţă Sterp. Mai mult decât atât, de cum a auzit că el o acuză de infidelitate, frumoasa cântăreaţă nu se mai poate opri din plâns, considerând că bărbatul nu doar a trădat-o, ci vrea să îi distrugă şi imaginea, din răzbunare.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

După ce, într-o emisiune TV, Culiţă Sterp a început să susţină că, de fapt, Carmen de la Sălciua l-ar fi înşelat înainte de a depuna actele de divorţ, cea mai sexy cântăreaţă de muzică populară de la noi a fost mai indigrată ca niciodată.

”Carmen este foarte afectată de cele spuse de Culiţă la tv.

A făcut o serie de acuzaţii urâte la adresa ei, asta în condiţiile în care el a greşit foarte mult faţă de ea. A înşelat-o înainte de nuntă, şi la o lună după nuntă... Ce poate fi mai grav şi mai urât decât atât?! Mai mult, una dintre amantele lui a apărut în urmă cu câteva luni într-o emisiune tv unde a făcut un test poligraf şi unde s-a confirmat că el a înşelat-o cu mai multe femei. Tot la acel test poligraf s-a aflat că stătea din interes cu Carmen. Acum iese pe tv ca să o denigreze şi să pară el o victimă! Urât din partea lui”, sunt vorbele pe care o prietenă apropiată de-ale lui Carmen de la Sălciua ni le-a spus. Mai mult, ne-a dezvăluit amica artistei, Carmen a fost extrem de afectată şi i-a dezvăluit că nu se aştepta la asemenea gesturi din partea lui Culiţă.
”Unde este bărbăţia lui? Aşa faci cu femeia pe care ai iubit-o? O ameninţi că o distrugi?”,se întreba Carmen de la Sălciua în discuţia cu amica ei şi, mai mult decât atât, de supărate, a spus lucrurilor pe nume.

”El nu este un bărbat adevărat!”, a fost concluzia pe care a împărtăşit-o amicei sale Carmen după ce a văzut ieşirile de la tv ale lui Culiţă.


”Probabil a fost învăţat să o denigreze, ca să-şi facă reclamă, Carmen nu mai este problema lui... Cu atât mai puţin iubitul, dacă ar exista unul. Oare nu toate infidelităţile şi lipsa lui de afecţiune au împins-o în braţele altui bărbat, presupunând că asta e adevărat?”, ne-a mai declarat apropiata artistei.

 

Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp, divorţ cu întârziere

„Era bine, dar nu s-a putut nici acum (să divorţeze, n.r.).

Trebuia să fie demult, în august. Trebuia să venim să semnăm peste o lună, eram plecaţi, ea a amânat treaba, nu a grăbit-o. Ea şi-a luat un avocat. Nu avem nimic de împărţit. A fost problemă pentru că eu stau în Hunedoara, ea are domiciliul în judeţul Alba, iar avocatul nu a fost atent la acest aspect, iar judecătorul nu a putut să aprobe divorţul, că nu avem acelaşi domiciliu. Nişte încurcături care pe mine m-au depăşit. O să mergem după 1 ianuarie. Din păcate, sărbătorile ne prind tot căsătoriţi. (...) Am călcat şi eu strâmb, prin ianuarie, nu sunt uşă de biserică. Dar asta s-a întâmplat în ianuarie. Au apărut alte chestii. Ei sunt împreună de vreo 5 luni, oamenii. Nu recunosc, dar toată lumea ştie de ei, pe aici s-a mai şi afişat. Eu le-am dat dedicaţii, pentru Carmen de la Sălciua şi Isăilă Cosmin. M-am bucurat. Eu sunt un om paşnic şi îmi place să merg pe cale amiabilă. Eu am avut o ceartă foarte mare cu ea, deci...nu are rost să vă reproduc ce cuvinte mi-a adresat”, a spus, la televizor, Culiţă Sterp.

“Nu îmi vine să cred că Dumnezeu mi-a dat putere să trec aşa uşor peste, deşi în sufletul meu este o durere mare. Nu mă aşteptam să fiu aşa tratată de omul de lângă mine. Sunt dezamăgită, dar voi trece cu bine peste. Sunt o femeie puternică, luptătoare şi credincioasă. Tot răul spre bine”, ne-a spus Carmen de la Salciua în ziua în care a depus actele  de divorţ.
“Carmen a fost dărâmată în momentul în care a aflat că el ar fi avut o relaţie cu o altă femeie în timp ce ei erau împreună. Atunci au început şi certurile între ei, chiar dacă, la prima vedere, păreau un cuplu unit, dar totul era doar de faţada, între ei fiind o situaţie extrem de tensionată. Acum, Carmen nici nu mai vrea să audă de vreo împăcare, nu se pune problema. Simte că a fost trădată prea des, prea mult, aşa că nici nu vrea să îl audă pe Culita”, ne-a spus o sursă apropiată fostului cuplu care a făcut senzaţie în lumea muzicii populare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp "se bat" în parteneri! După ce sexy-artista şi-a prezentat noul bărbat din viaţă, fostul ei soţ i-a ”întors-o” şi şi-a dus...

Fotografia fierbinte a anului! Carmen de la Sălciua, goală în pat!

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Luni 25 Ianuarie 2021: Situația financiară este una foarte bună pentru Gemeni

AUR dă lovitura în Parlament! Prima inițiativă a partidului! Trebuie să fie gata până în 2025

Surpriză uriașă! Cine este fosta iubită celebră a lui Mircea Badea? Au fost împreună 7 ani, înainte de Carmen Brumă

A fost descoperit elixirul tinereții. Îmbătrânirea ar putea să fie un proces reversibil

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies