Vedete

Carmen de la Salciua, in culmea fericirii dupa divortul de Culita: "De ce traim o iubire interzisa?"

Carmen de la Salciua a rupt Youtube-ul cu noua ei piesa, "De ce traim o iubire interzisa".

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Carmen de la Salciua, in culmea fericirii dupa divortul de Culita: "De ce traim o iubire interzisa?"icon photo

Melodia a fost lansata in urma cu mai putin de o saptamana si are aproape un milion de vizualizari. "Nu am cuvinte! Va multumesc din tot sufletul", a reactionat Carmen de la Salciua cand a aflat vestea cea mare.

"Nu pot decât să fiu fericită pentru că muzica îmi este apreciată, că fanii urmăresc videoclipurile mele, că îmi ascultă piesele, şi că îmi apreciază pozele şi activitatea în număr atât de mare. Sunt copleşită de iubirea lor. Le mulţumesc şi nu pot decât să îi asigur că urmează şi mai multă muzică. Vă iubesc, voi îmi faceţi viaţa mult mai frumoasă”, a adăugat Carmen de la Sălciua.

 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dupa numerele de inmatriculare obscene a aparut firma cu acelasi nume! Un roman din Anglia a explicat de ce a inregistrat compania asaicon photo

Stiri

Dupa numerele de inmatriculare obscene a aparut firma cu acelasi nume! Un roman din Anglia a explicat de ce a inregistrat compania asa

Romanii sunt inventivi, asa ca dupa numerele de inmatriculare obscene a aparut firma cu acelasi nume, care apartine unui roman stabilit in Anglia.

Titlu secțiune