Carmen de la Sălciua, reacție dură la adresa lui Culiță Sterp! ”Atât”

Carmen de la Sălciua nu mai vrea să audă de Culiță Sterp, indiferent de momentul sau de discuția pe care o are, cea mai sexy cântăreață de muzică populară fiind, la modul evident, sătulă până peste cap să audă numele celui care îi va deveni fost soț peste câteva săptămâni.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Aflată în mijlocul unui divorț cât se poate de dificil, Carmen de la Sălciua este decisă să uite definitiv de cel care i-a fost partener de viață și de scenă, Culiță Sterp.

Citeste si: Carmen de la Sălciua, dezvăluiri de senzație despre marea ei slăbiciune: ”Nu rezist când văd...”

Citeste si: Culiță Sterp a dat lovitura! Și-a tras un bolid de mor de ciudă și rapperii americani

Citeste si: Imagini EXCLUSIVE cu noua iubită a lui Culiță Sterp! Soțul lui Carmen de la Sălciua a pus mâna pe o bombă-sexy

Mai mult decât atât, sătulă să tot fie atacată de cel care îi va deveni fost soț, Carmen de la Sălciua a decis să spună lucrurilor pe nume în legătură cu acesta, mai ales după ce, de-a lungul ultimelor luni, a suferit tot felul de atacuri pentru care îl crede responsabil pe acesta. Doar că, pare-se, senzuala cântăreață nu reușește să scape de Culiță Sterp așa de ușor cum și-ar dori, iar fiecare postare a ei este interpretată de fanii pe care îi are ca având legătură cu viitorul fost soț. Doar că, pare-se, frumoasa cântăreață de muzică populară s-a cam săturat și a izbucnit la adresa unuia dintre cei care i-au comentat pe Instagram, la postarea legată de noua ei piesă, o melodie pe care a anunțat-o ca fiind ”de suflet”, cu un videoclip pe măsură.

”Dedicată lui Culiță Sterp”, a fost comentariul care a scos-o din sărite pe Carmen de la Sălciua. ”Aș vrea să încetați din a mai asocia tot ce cânt cu o situașie din trecut! Eu cânt și melodii de tristețe, și melodii de fericre pentru cei care se regăsesc în ele! ATÂT!”, a fost replica pe care Carmen de la Sălciua a dat-o curioșilor.

Carmen de la Sălciua are un iubit

Chiar dacă, de-a lungul ultimelor luni au evitat să se afișeze împreună, mai ales că artista trece printr-un divorț dificil de Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua și Cosmin au decis să nu se mai ascundă. Astfel, acum ceva vreme, cei doi au fost surprinși ținându-se de mână în timp ce se întorceau de la aeroport după ce, probabil împreună, au petrecut câteva zile departe de nebunia și de stresul pe care îl are cea mai senzuală cântăreață din muzica populară din cauza divorțului de Culiță Sterp. ”După ce m-am despărțit de Culiță Sterp, după câteva luni, am început o relație. El, mai întâi, mi-a fost amic, mă consola. E blând, e bun și mi-a dat exact ceea ce aveam nevoie. Adică liniște, bucuria de a avea un sprijin adevărat lângă mine. El nu vrea să profite nicio secundă de mine, preferă să fie discret, nu vrea să se afirme pe spatele meu. De aceea, de altfel, nici nu ne prea afișăm, preferăm să ne trăim, în liniște povestea”, ne-a spus, în exclusivitate, Carmen de la Sălciua despre bărbatul care l-a înlocuit pe Culiță Sterp.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: