Carmen de la Sălciua s-a dezbrăcat pentru Jador! Se întâmplă ceva, clar, între ei

Carmen de la Sălciua și Jador se pregătesc de lansarea noii melodii la care au colaborat, dar, acum, ies la iveală amănunte cât se poate de interesante cu privire la ce s-a întâmplat între ei.

Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Colaborarea dintre Carmen de la Sălciua și Jador a început dintr-o joacă, dar, acum, pare-se, între ei este ceva chiar serios, cu atât mai mult cu cât, de curând, frumoasa cântăreață de muzică de petrecere a făcut un gest pe care nu l-a mai făcut niciodată, pentru niciun alt artist.

Mai exact, Carmen de la Sălciua, pudică în majoritatea videoclipurilor în care apare, atentă din cale afară la imaginea ei și o femeie care consideră că trebuie să păstreze o anumită decență a aparițiilor publice, a făcut un gest incredibil pentru videoclipul pe care îl va lansa alături de Jador: a abordat cea mai senzuală ținută cu putință.

Carmen de la Salciua
Carmen de la Salciua si Jador au un videoclip pasional

Mai exact, chiar dacă părea îmbrăcată, Carmen de la Sălciua a făcut un gest care i-a lăsat mască pe toți cei pe pe platou: și-a pus în evidență decolteul, într-o bluză albă, subțire și cam transparentă, în stil kimono, descheiată, fără să poarte sutien!!! ”Piesa este una pasională, iar Carmen a decis să fie la fel. Și, alături de Jador, Carmen de la Sălciua s-a dezlănțuit, s-a simțit o chimie cum nu a avut niciodată, nici măcar atunci când filma alături de Culiță Sterp”, ne-a dezvăluit sursa noastră.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

În altă ordine de idei, așa cum și Carmen de la Sălciua a recunoscut, colaborarea cu Jador este una cu totul și cu totul special ă. ”Nu mă așteptam să mă înțeleg atât de bine cu Jador. Este un tip foarte simpatic, reușește să te facă să râzi tot timpul, este tonic din cale afară.(...) Sper ca lumea să simtă chimia dintre noi.

Ne-am înțeles bine și la filmări, și la înregistrări, sper ca piesa să fie un adevărat succes, mai ales că am rezonat și altfel între noi. Și nu văd de ce nu ar fi, mai ales că ne-a plăcut amândurora cum a ieșit, iar videoclipul este, cu adevărat, excepțional”, ne-a spus Carmen de la Sălciua.

Interesant este că, de curând, deși susținea că este singură, Carmen de la Sălciua sugera că și-ar dori ca iubit un artist.

Și, cum declarațiile ei erau atât de categorice pe această temă, iar atitudinea pe care a avut-o la filmarea videoclipului, renunțând la sutienul care ar fi acoperit-o măcar puțin, Carmen de la Sălciua pare să aibă niște gânduri alături de Jador.

 

Ce vrea Carmen de la Sălciua de la iubit?

  ”Ca să am o relație serioasă, trebuie să fiu înțeleasă. Și, ca să fiu înțeleasă, cred că singura variantă este să vină și el din lumea muzicii, să fie artist. Nu știu dacă se poate altfel, având în vedere că meseia noastră este una altfel și pot apărea tot felul de situații în care partenerului de vieță să îi fie greu să te înțeleagă, cu adevărat și să îți și ofere liniștea de care ai nevoie într-o asemenea profesie. De exemplu, noi, cântăreții, cântăm adeseori noapțile, suntem plecați...

Carmen de la Salciua
Carmen de la Salciua si Jador au devenit suspect de apropiati

Cu ar putea să mă înțeleagă, să zicem, un judecător? Care lucrează ziua, seara e tot timpul acasă... Bine, asta nu înseamnă că dacă va fi un judecător ursitul și mă va înțelege, voi refuza (râde, n.red.). Dar, cred eu, sunt aproape convinsă, că un bărbat care să mă înțeleagă provine tot din meseria noastră. Artiștii au un simț diferit față de restul oamenilor și probabil rezonează altfel ei între ei și se înțeleg mai în profunzime și mai în detaliu”, ne-a spus Carmen de la Sălciua.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Carmen de la Sălciua, dezvăluiri exclusive despre iubitul ei! ”Stau foarte bine cu viața amoroasă”

Carmen de la Sălciua, declarații exclusive despre Jador! ”Nu mă așteptam la așa ceva!”

Secretul din spatele fotografiei! Ce se întâmplă, de fapt, între Carmen de la Sălciua și Jador! Dezvăluiri EXCLUSIVE

Horoscop 23 Octombrie 2021: Vărsătorii au parte numai de succese, Gemenii ar trebui să fie atenți la starea lor de spirit

TOATĂ GERMANIA e în stare de șoc: Nimeni nu ar fi crezut așa ceva vreodată: SE VOR FRECA la ochi în curând

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Trecerea la ora de iarnă în 2021. Un mare pericol amenință milioane de români

VIDEO | Doliu la Steaua! A murit unul dintre cei mai mari antrenori, vedetă și pe Netflix

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies