Carmen de la Sălciua și-a anulat concertele în Italia din cauza coronavirusului

Carmen de la Sălciua a anunțat pe contul ei de Instagram ca a anulat concertele din Italia din cauza virusului care a băgat spaima în lume.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Carmen de la Sălciua și-a cucerit publicul prin talentul și prezența ei scenică, dar zilele acestea le-a dat o veste proastă fanilor din Italia care abia așteptau să o vadă și să o asculte. Artista a anunțat pe contul ei de Instagram că și-a anulat concertele din Italia și le va reprograma când se vor mai liniști apele.

Citeste si: Coronavirusul din Italia îi pune pe fugă pe manelişti! Dani Mocanu şi Culiţă Sterp şi-au anulat spectacolele, iar Florin Salam s-a dus să cânte în Germania, în timp ce Nicolae Guţă s-a dus în Spania!

Citeste si: Carmen de la Sălciua, după ce Culiță Sterp a sters-o de pe rețelele de socializare: „Dacă aș șterge tot aș putea anula o căsnicie?”

Citeste si: VIDEO. Carmen de la Sălciua a lansat hitul momentului: ”Scuză-mă” este numărul 1 în Trending de 5 zile! Record de vizualizări

„Dragii mei, din cauza problemelor actuale și a situației de alertă prin care trece Italia evenimentele din acest weekend pe care trebuia sa le onorăm... au fost anulate!
Multă sănătate celor care trec prin aceasta situație și sa dea Bunul Dumnezeu sa ne revedem cu bine, atunci când lucrurile vor reveni pe fagasul normal!”, a scris Carmen de la Sălciua pe contul ei de Instagram. 

Carmen de la Sălciua, posibilă concurentă la „Bravo, ai Stil! Celebrities” 

Carmen de la Sălciua este apreciată de fanii ei pentru ținutele pe care le afișează la fiecare apariție și a fost întrebată de ce nu participă la show-ul „Bravo, ai Stil! Celebrities”. Artista a răspuns fără ezitare curiozității fanei sale. 

fara descriere

„Mi s-a propus oferta însă timpul nu îmi permite, din păcate”, este răspunsul surprinzător al artistei. 

Carmen de la Sălciua,  răspuns acid pentru fanii care îi critică alegerile

Carmen de la Sălciua vorbește des cu fanii ei de pe Instagram. Ieri artista le-a dat liber la curiozități fanilor, iar unii dintre ei au certatat-o că își selectează cu mare atenție întrebările. 

fara descriere

„Pentru că anumite aspecte doresc să îmi fie respectate, în mod special cele care țin de viața mea intimă! Vă respect și vă mulțumesc pentru gândurile bune, pentru sfaturi, însă familia, cunoscuții mei, prietenii apropiați și cei care doresc să mă cunoască dincolo de o poză știu și înțeleg ce se întâmplă în viața mea! Cei care ne-ați iubit atât pe mine cât și pe Culiță o puteți face în continuare indiferent de situația dintre noi! Nu putem apăsa pe un buton și să facem lucrurile să fie perfecte! Când doi oameni funcționează diferit nu trebuie judecați sau puși la zid! Dumnezeu știe ce e mai potrivit pentru fiecare, tot El ne dă și pedeapsa și succesul.”, a scris Carmen de la Sălciua pe Insta Story. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate