Carmen de la Sălciua şi-a pus pene de indiancă pe cap la o nuntă! Fanii au făcut-o praf: “Ai fost la nuntă sau la carnaval?”

Fanii sunt uimiţi că Carmen de la Sălciua şi-a pus pene de indiancă pe cap.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Nu mai e un secret că Carmen de la Sălciua şi-a pus pene de indiancă pe cap. Cântăreaţa de muzică de petrecere a fost invitată în week-end la nunta unei bune prietene, alegând o ţinută în culori stridente. (vezi care a fost prima reacţie a lui Culiţă Sterp după ce Carmen de la Sălciua a lansat o melodie nouă)

Citeste si: Cea mai sexy apariție a celebrei Carmen de la Sălciua! A lăsat TOTUL la vedere

Citeste si: Evaluare naţională 2019. Carmen de la Sălciua nu a fost sigură că termină liceul! Vezi motivul incredibil pentru care a fost la un pas să abandoneze studiile!

Citeste si: VIDEO. Carmen de la Sălciua bifează succes după succes. Record de vizualizări cu noul videoclip în doar 24 de ore de la lansare și locul 1 în Trending

Carmen de la Sălciua şi-a pus pene de indiancă pe cap la o nuntă: "Nu te avantajează ţinutele care îţi sunt recomandate” 

Ea a îmbrăcat o rochie lungă, cu imprimeuri exotice, cu ferigi şi papagali, iar pe cap a purtat un fel de năframă împodobită cu pene de indian. “Nu ştiu cine este stilistul tău, dar nu te avantajează ţinutele care îţi sunt recomandate”, i-a transmis un fan.

fara descriere

Carmen de la Sălciua şi-a pus pene de indiancă pe cap: "Eşti frumoasă şi fără penele alea în cap care strică tot” 

E clar că Carmen de la Sălciua şi-a pus pene de indiancă pe cap. “Ai fost la nuntă sau la carnaval?...De la o vreme te-ai prostit, ţinute urâte, operaţii estetice…Eşti frumoasă şi fără penele alea în cap care strică tot”, au fost părerile internauţilor.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate