Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp se pregătesc din nou de NUNTĂ! Avem toate detaliile EXCLUSIV

Relația dintre Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, reluată după un an de pauză și un divorț cu scandal, evoluează cu pași cât se poate de rapizi, iar cei doi deja se gândesc la nunta lor.

Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua formează unul dintre cele mai iubite cupluri din lumea showbiz-ului românesc. Împăcarea lor a ajuns în primele pagini ale presei și i-a încântat pe fanii care le fac urări necontentit.

Citeste si: Carmen de la Sălciua s-a pozat cu bandajele pe nas după operația suferită FOTO

Citeste si: Ireal! Culiță și Iancu Sterp, făcuți praf de Larisa de la ”Puterea Dragostei”! ”Așa sunt țăranii când se ajung la tv”

Citeste si: Carmen de la Sălciua, surprinsă cu sânii pe afară şi cu paharul de vin în mână, într-un bar! Imaginea care l-a enervat cumplit pe Culiţă!

Deși divorțați, legal, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp se consideră, și acum, soț și soție. ”Ei au divorțat, dar cum amândoi sunt foarte credincioși, sunt convinși că jurămintele făcute la altar sunt cele care le definesc relația”, ne-a spus un apropiat de-al celor doi. Din acest motiv, cei doi se alintă, acum, după împăcare, cu ”soțiorul meu” sau ”soțioara mea” și au discutat deja despre momentul în care vor deveni, din nou, legal, soț și soție”, susține sursa noastră.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

”După ce Carmen și Culiță s-au împăcat au început să vorbească despre viitorul lor împreună. Și, normal, au decis să redevină soț și soție, așa că, anul viitor, vor face pasul. E adevărat, îl vor face doar la Starea Civilă, pentru că, la Biserică, sunt deja cununați. Dar, înainte de a merge la Starea Civilă, mai vor să facă și o slujbă la Biserică, pentru a-și reînnoi jurămintele și pentru sfințirea verighetelor”, ne-a mai spus un apropiat de-al celor doi.

În orice caz, susține sursa citată, Carmen de la Sălciua pare mai îndrăgostită ca niciodată de Culiță Sterp. ”Se alintă tot timpul, spune că nu mai contează nimic din ceea ce s-a întâmplat în trecut, că rănile din timpul divorțului s-au vindecat și sunt uitate. Este îndrăgostită cum nu mai mai fost, dar zice că dragostea ei este acum una matură, nu de copil și că vrea să își petreacă viața lângă el, că de aceea vrea să își oficializeze relația.

La anul, nunta mare, cu petrecere pe măsură”, ne-a mai precizat sursa citată.

 

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp și-au negociat împăcarea

De altfel, au aflat reporterii WOWbiz.ro, între Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua se purtau discuții, pe ascuns, cu câteva săptămâni înainte ca relația lor să se concretizeze. ”Carmen și Culiță vorbeau pe ascuns, la telefon. Bănuiesc că el a contactat-o pe Carmen, iar ea a fost fericită că s-a întâmplat așa. Au vorbit destul de mult, o făceau de fiecare dată când aveau câteva momente libere, de singurătate. Atunci au deschis discuția despre împăcare, iar Carmen i-a pus câteva condiții”, ne-a spus, în exclusivitate, o persoană apropiată din preajma celor doi. Mai mult decât atât, pentru a o convinge pe Carmen de la Sălciua de intențiile sale cât se poate de onorabile, Culiță Sterp a făcut și o serie de gesturi care i-au dovedit artistei că nu se joacă.

”A avut grijă să o lase mai moale cu Plușica, să nu se mai vadă cu ea. Carmen a văzut că fostul ei soț nu glumea cu privire la relația pe care și-o dorește cu ea, așa că a început și ea să se schimbe față de Cosmin Isăilă, să răcească treptat relația. Apoi au discutat despre viitorul lor împreună, iar Carmen i-a cerut un lucru cât se poate de simplu lui Culiță: să nu o mai înșele vreodată. Iar el a jurat că nu va mai călca strâmb și a plusat mărturisindu-i că se gândește la o familie mare alături de ea. Carmen, când a auzit de asta, i-a și dat papucii lui Cosmin Isăilă și s-a întors la Culiță. Normal, Culiță a făcut, între timp, toate demersurile pentru a-și liniști familia, mai ales că cei din partea lui au făcut-o praf pe Carmen când era în divorț de el”, ne-a mai spus sursa citată.

Mai mult, în negocierile celor doi și-a făcut loc și discuția despre copii, decizia amândurora fiind să mai aștepte cel puțin un an, mai ales că acum carierele lor sunt în plină ascensiune. ” Și Carmen, și Culiță, vor copii. Măcar doi, dar au decis să mai aștepte un an, doi, pentru a se recăsători înainte”, ne-a mai dezvăluit apropiatul frumoasei Carmen de la Sălciua și a lui Culiță Sterp.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies