Carmen, fiica lui Minune, nu mai vrea să îşi expună viaţa personală! "Iubitul meu nu..."

Carmen Simionescu s-a învăţat minte şi nu mai vrea să îşi expună viaţa personală.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

 

Fiica lui Adrian Minune are un alt iubit, după despărţirea de regizorul Bogdan Daragiu. Carmen preferă acum să nu mai vorbească despre partenerul ei de viaţă şi despre relaţia ei.

"Cu fiecare an, consider că eu prind curaj în a face schimbări în viaţa mea şi în munca mea. Sunt foarte bine, asta e cel mai important, am timp să reflect asupra carierei mele, la care ţin foarte mult şi pe care sunt focusată.

Fiecare om care vine în viaţa noastră ne dă lecţii. Eu de la Bogdan am învăţat să fiu răbdătoare. Mi-a luat cam toată ziua să mă pregătesc pentru acest eveniment. Iubitul meu nu a zis nimic când am ieşit din casă, nu m-a văzut, nu i-am arătat ţinuta. Viaţa personală o să rămână viaţa personală, prietenul meu o să rămână doar al meu”,a declarat Carmen Simionescu pentru un post de televiziune.

Bogdan Adrian Căplescu este numele noului iubit al lui Carmen, fiica lui Adrian Minune. Tânărul este angajat, se pare, la Guvern.

Carmen Simionescu şi-a refăcut viaţa amoroasă după despărţirea de Bogdan Daragiu. Acum se iubeşte cu Bogdan Adrian Căplescu, pe care l-a prezentat deja părinţilor.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Leacul-minune folosit de un doctor de 94 de ani ca să evite răceala şi gripa: Consumă un aliment cât se poate de obişnuit în fiecare zi

Andreea de la "Insulă" a pierdut lupta cu kilogramele! Cum arată la scurt timp după participarea la emisiune

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Cele mai frumoase urari de la multi ani pentru cei dragi

Lidia Buble are un nou iubit? Răzvan e istorie: Îți mulțumesc că mă iubești

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Istoria secretă. Cum i-au dus comuniștii de nas pe legionari

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies