Carmen Grebenișan iubește din nou. Destăinuire din dormitorul iubitului. Cine este acesta

Florin Ristei are cale liberă către inima lui Carmen Grebenișan, după ce aceasta a anunțat că s-a despărțit de iubitul său.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Carmen Grebenișan iubește din nou. Destăinuire din dormitorul iubitului. Cine este acesta
Carmen Grebenișan iubește din nou. Destăinuire din dormitorul iubitului. Cine este acesta


In articol:

Carmen Grebenişan a cunoscut notorietate după ce a fost în atenția presei prin participarea la o emisiune de divertisment. Deși Carmen Grebenisan este o figură cunoscută pe reţelele sociale, fiind de ani buni în topul celor mai urmărite persoane de pe internet.

Blogul lui Carmen Grebenișan oferă, din 2014, sfaturi despre modă şi frumuseţe, dar în care povesteşte şi despre temerile, insomniile şi anxietatea care nu îi dau pace.

În ultima vreme, Carmen Grebenișan a ținut prima pagină a tabloidelor din cauza relației strânse pe care o are cu Florin Ristei, ambii fiind colegi pe platourile unei emisiuni de divertisment.

 

De curând, Carmen a declarat că viaţa ei personală nu este chiar atât de fericită precum lasă să creadă, fiind mereu rezervată când a fost vorba de dezvăluiri incendiare.

Citeste si: Cine a vândut măşti neconforme? ANPC are lista cu magazine, farmacii şi benzinării - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Carmen Grebenişan a povestit că relaţia ei s-a terminat imediat după Asia Express. „Iubitul meu a dispărut recent din peisaj”, a declarat Carmen. Ceea ce îi lasă cale liberă către inima domnișoarei, teoretic,  lui Florin Ristei. Numai că adevărul este cu totul altul...

Cine era fostul iubit

Carmen şi bărbatul misterios aveau o relaţie la distanţă, iubitul celebrei blondine fiind un cetăţean de irigine arabă, care locuia în Canada. Despre ei se spune că s-ar fi apropiat încă din perioada în care Carmen forma un cuplu cu milionarul Sorin Tomoioagă.

Deşi nu a vrut să declare foarte multe despre motivele despărţitii lor din acea vreme, milionarul a respectat decizia luată de Carmen.

„Sincer, aş vrea să menţin private motivele despărţirii şi toate chestiile astea… noi am rămas în relaţii foarte bune. Eu chiar o apreciez pe Carmen pentru toată performanţa pe care o face în zona asta de vlogging. O apreciez ca persoană şi pentru felul ei de-a fi, pentru personalitate… Carmen este o persoană foarte specială şi noi am rămas în relaţii bune,” a spus tânărul la vremea respectivă.

Adio, Florin Ristei. Noul iubit al lui Carmen Grebenisan este farmacist

Carmen Grebenisan a oferit detalii despre prezentul ei. Tânăra a dezvăluit că și-a început o nouă relație, alături de un farmacist.

„Sunt acasă la prietenul meu. Sunt niște noutăți în viața mea. Fostul meu prieten nu mai există, cel cu care eram împreună la Asia”.

Carmen Grebenișan iubește. Destăinuire din dormitorul iubitului
Carmen Grebenișan iubește. Destăinuire din dormitorul iubitului

Într-adevăr ne-am despărțit. Acum am un nou prieten. Acesta e momentul care ne poate apropia. Sunt în carantină în București. Iubitul meu este ok. În momentul de față el este un erou. Lucrează la farmacie. E mult mai tânăr decât mine. Acum își termină facultatea și își termină facultatea”, a spus Carmen.

 

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul cu care Raluca l-ar fi înșelat pe Pepe!

Franța lansează o undă cumplită de șoc în Europa: În curând, va fi o țară mai puțin liberă

Atenție pensionari! Toate pensiile vor fi recalculate! Câți bani veți încasa și la cât va ajunge pensia minimă.

Nelu Tătaru, anunț care vizează persoanele de peste 65 de ani: " Vor fi duse în anumite spaţii-tampon"

Doliu în România! A murit Anton Achiței, îndrăgitul interpret de muzică populară

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies