Carmen Harra, premoniții de ziua ei: „Vreau să prevestesc...”

Carmen Harra a împlinit astăzi 64 de ani. Cum se simte celebra clarvăzătoare, care de ani de zile locuiește peste Ocean.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


Carmen Harra își serbează ziua de naștere într-o zi sfântă, de Buna Vestire. Vedeta a vorbit despre această zi specială. Aflată de ani de zile peste Ocean, clarvăzătoarea susține că această zi are o simbolistică specială.

Potrivit acesteia, ziua sa de naștere nu este deloc una întâmplătoare.

Citeste si: Carmen Avram renunță la televiziune pentru a candida la alegerile europarlamentare: „Sunt un fan al democrației”

Citeste si: Toată lumea a crezut că una din cele două iubite l-a părăsit pe Nicu Maharu înainte de moarte! Surpriză, pe ultimul drum l-au condus ambele femei! Avem dovada

Citeste si: Andreea Bălan și-a filmat propriul sânge: ”Țâșnea din operație. Am vrut să stau acasă să văd cât sângerez, cât curge”! Vedeta a ajuns la a treia operație în două săptămâni

„Se pune că noi ne alegem ziua în care ne naștem. De fapt ziua de naștere are o simbolistică extraordinară pentru noi. Este o zi de bucurie, Buna Vestire, sunt un vestitor de bine. Vreau să prevestesc numai de bine. Am primi multe mesaje de la toată lumea. E un sentiment extraordinar când lumea se gândește la tine, te încarci cu energii bune. Cerebrarea zilei de naștere începe acum, e ora trei după amiaza în Florida. Petrecem mai pe seară, ține două zile la noi. Am primit cadouri ieri de la Alexadra, prima care s-a gândit.", a povestit Carmen Harra în cadrul unei emisiuni.

Gestul emoționant făcut de Carmen Harra de ziua ei! Prezicătoarea împlinește 64 de ani

Carmen Harra a decis ce va face de ziua ei. Luând exemplul numeroaselor vedete, prezicătoarea stabilită peste Ocean, a decis ca persoanele care vor să o aniverseze, în loc de cadouri să doneze bani pentru o fundație.

„Pentru ziua mea de naștere din acest an, cer donații către Spitalul de Cercetare pentru Copii St Jude. Am ales această organizație nonprofit, deoarece misiunea lor înseamnă mult pentru mine și sper că veți lua în considerare să contribuiți ca o modalitate de a sărbători cu mine. Fiecare bănuț mă va ajuta să-mi ating scopul.

Am inclus mai jos informații despre Spitalul de Cercetare pentru Copii St Jude”, este mesajul postat de Carmen Harra pe pagina ei de socializare, prin care își îndeamnă prietenii să facă donații în contul spitalului de copii.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: