Vedete

Carmen Harra s-a dus la un consult la Monica Pop, dar medicul a refuzat sa o consulte! Motivul e incredibil! "Situatie absolut jenanta"

Managerul lui Carmen Harra a povestit pe pagina sa de Facebook un episod incredibil.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Carmen Harra s-a dus la un consult la Monica Pop, dar medicul a refuzat sa o consulte! Motivul e incredibil! "Situatie absolut jenanta"icon photo

Carmen Harra a mers la spital la un consult la medicul Monica Pop, insa a fost refuzata.

"Situaţie absolut jenantă astăzi la Spitalul Clinic de Urgenţe Oftalmologie din Bucureşti. În calitate de manager, am vorbit cu doamna directoare Monica Pop, renumit medic oftalmolog, pentru programarea unei consultaţii de specialitate pentru Carmen Harra. Am ajuns la spital aşa cum mi s-a spus, însă doamna doctor mi-a răspuns la telefon şi a refuzat să o consulte, ofensată ca nu a fost sunată direct de doamna Harra. Este incredibil cum oameni atât de învăţaţi au reacţii de genul acesta fără să se gândească la faptul că oricare pacient este important", a povestit managerul lui Carmen Harra. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Brigitte Sfăt, făcută praf de fanii ei virtuali! Ce s-a întâmplat şi cum a reuşit să îi scoată din săriteicon photo

Vedete

Brigitte Sfăt, făcută praf de fanii ei virtuali! Ce s-a întâmplat şi cum a reuşit să îi scoată din sărite

Brigitte Sfăt, fosta soţie a lui Ilie Năstase, pare să fie foarte implicată într-una dintre afacerile pe care le patronează, un magazin de haine de lux dintr-un mall bucureştean.

Titlu secțiune