Carmen Harra, sfaturi pentru Anca Pandrea: "Lasa spiritul lui Iura sa se duca spre lumina! Scrie o carte despre el!"

Carmen Harra a ramas impresionata de drama prin care trece Anca Pandrea dupa moarte lui Iurie Darie, asa ca a pus mana pe telefon si i-a dat cele mai bune sfaturi pentru a depasi momentul cu bine.

Distribuie pe:

fara descriere"Lasa-i spiritul sa se duca spre Lumina! Scrie o carte despre Iurie!", i-ar fi transmis Harra, conform ziarului Ring.

"Ii cunosc pe Anca si pe Iurie, intre ei exista o legatura unica. Nu e bine ca Anca sa spuna ca peste 40 de zile va pleca dupa Iurie, pentru ca fiecare trebuie sa-si duca firul vietii... Si eu mi-am pierdut sotul, a fost tot o legatura puternica si am avut acelasi sentiment... «De ce sunt aici?». Inteleg ce simte. Oamenilor care si-au pierdut sufletul-pereche le e greu sa-si refaca viata", a declarat Carmen Harra pentru Ring.

fara descriere"E normal ca Anca sa vrea sa comunice cu Iurie, ii simte energia. Ea ia legatura mai mult sau mai putin constient cu Iurie. Daca ea nu reuseste, el gaseste o cale, ii apare in vis. Energia lui e acolo cu ea, in casa. Ne trebuie 40 de zile pana sa trecem in dimensiunea de dincolo. Lui i-a fost foarte greu s-o lase singura si de asta s-a chinuit cateva luni. Nu se va intampla nimic rau cu Anca, va trece peste asta. Si el incearca sa o ajute pentru ca sufletul lui in forma energetica vede ce se intampla.

Pentru a depasi moartea cuiva drag, trebuie sa intelegi ca toti suntem trecatori. Vii pe Pamant, treci prin anumite incercari si nu poti grabi firul lucrurilor. Trebuie sa afli de ce esti aici si ce mai ai de facut dupa ce persoana iubita nu mai e cu tine. Ancai ii e foarte greu acum, e complet pierduta si sigur ca nu mai vrea nimic de la viata si nu mai vede viata fara el
.", a continuat Carmen Harra pentru Ring.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate