Carmen Iohannis a revenit la catedra sa din Sibiu

Noua Primă Doamnă a României Carmen Iohannis şi-a reluat activitatea la liceul din Sibiu în care predă engleza, ca de obicei, în loc să se plaseze în centrul atenţiei, în urma victoriei obţinute în alegerile prezidenţiale de duminică de către soţul ei Klaus Iohannis, relatează Euronews.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereDeşi este soţia celui mai puternic om din ţară, ea speră să poată "jongla" cu priorităţile, scrie postul pe site.

"Încerc să-mi fac cât mai bine pot meseria întotdeauna şi sper ca, în calitate de Primă Doamnă, să fac la fel", a declarat Carmen Iohannis.

Elevii ei au fost fericiţi să-i arate că o apreciază, scriind pe tabla albă mesaje, într-o engleză perfectă notează postul, ca "You are the Best" şi "We love you".

Ea le-a prezentat deja "lecţia" victoriei soţului său.

"Le-am spus elevilor că această (victorie) este o dovadă în plus a faptului că bunul simţ, modestia şi intenţiile bune înving întotdeauna până la urmă", a declarat noua Primă Doamnă.

Abordarea pragmatică a noii Prime Doamne pare că se potriveşte cu stilul politic al preşedintelui-ales, comentează Euronews.

Însă surpriza pe care i-au pregătit-o elevii ei nu permitea modestia. Aliniaţi de-a lungul unui culoar, ei i-au cântat "We are the champions" după ce Carmen Iohannis a intrat în incintă.

A fost o zi obinuita pentru noua Prima Doamna a Romaniei, Carmen Iohannis. In loc sa stea in lumina reflectoarelor dupa Victoria sotului ei din Capitala, ea a ales sa mearga la liceul din Sibiu, sa isi tina orele de engleza”, scrie Euronews.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate