Stiri

Carmen Iohannis, audiată la Parchetul General! Dosarul caselor din Sibiu a fost redeschis

Carmen Iohannis va fi audiată astăzi la Parchetul General, informează romaniatv.net. Dosarul a fost deschis în urma unei plângeri formulate pe numele soţilor Iohannis, în legătură cu casele acestora din Sibiu.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

Dosarul este instrumentat de Parchetul General, procurorul care face ancheta fiind Cristian Lazăr. Notarul reclamat a fost audiat, fiind ridicate documente de la cabinetul lui notarial.Totodată, magistratul a solicitat dosarele instrumentat la PCA Alba Iulia pe numele lui Carmen Iohannis, informează capital.ro.

Dosarul a fost redeschis ca urmare a unei plângeri formulate de jurnalistul Răzvan Savaliuc de la site-ul Lumea Justiţiei împotriva notarului din Sibiu Radu Gabriel Bucşă şi a soţilor Carmen şi Klaus Iohannis. În urmă cu 3 săptămâni a fost audiat notarul din Sibiu şi miercuri în această săptămână a fost audiat şi Răzvan Savaliuc, notează G4Media.

Plângerea penală făcută pe numele soţilor Iohannis vizează două imobile din centrul Sibiului, în posesia cărora familia Iohannis ar fi intrat începând cu anul 1999. De pe urma închirierii unuia dintre acestea, soţii Iohannis ar fi încasat 320.000 euro, se arată în plângere.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol