Paparazzi

Carmen Minune a venit la mare cu un alt barbat decat iubitul oficial! Cum s-a imbracat fiica manelistului in club? VIDEO EXCLUSIV

Carmen Minune a venit la mare insotita de un alt barbat decat iubitul ei oficial.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu ConstantinCarmen Minune a venit la mare cu un alt barbat decat iubitul oficial! Cum s-a imbracat fiica manelistului in club? VIDEO EXCLUSIVicon photo
Carmen Minune a facut prezenta la Mamaia, de 1 mai si, cum era de asteptat, si-a facut aparitia la inaugurarea noului sezon in cel mai de fite club din Bucuresti.


Fiica lui Adrian Minune a aparut la bordul bolidului ei cu multi cai putere, avand pe scaunul din dreapta un tanar, altul decat iubitul ei oficial, regizorul Bogdan Daragiu.


Cei doi au intrat impreuna in club, au stat cateva ore, dupa care au plecat tot impreuna. Ce-i drept, intre ei nu s-au inregistrat „miscari suspecte”, care sa te duca cu gandul ca ar fi mai mult decat o simpla prietenie. Cel putin nu in public.


Carmen a ales o tinuta de culoare alba, cu o bustiera neagra pe sub sacou. Cu o pereche de ochelari de soare si cu parul mai ondulat decat de obicei, fiica lui Adi Minune a fost greu de recunoscut de cei din jur.

 
Valentin Ceauşescu a repurtat o nouă victorie în lupta pentru averea familiei! Vezi care a fost ultima decizie legată de acest proces!icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescuicon photo

Vedete

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescu

Pe 23 noiembrie se împlineşte un an de la moartea Stelei Popescu, iar familia, dar şi foştii colegi îi vor face parastase.

Titlu secțiune