Carmen Minune rupe tacerea! Vezi cand are de gand sa faca nunta cu Franco! Adi Minune i-a dat binecuvantarea!

A fugit cu baiatul iubit si a creat isterie in intreaga lume mondena din Romania, dar si in randul fanilor ei. Carmen Minune poate sa zambeasca acum din nou dupa ce iubitul si tatal ei se inteleg de minune.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descrierefara descriereCarmen a fost invitata intr-o emisiune TV acolo unde a povestit despre clipele prin care a trecut, dar si despre planurile de viitor.

fara descriere"Tata si Franco se inteleg bine. A doua zi dupa ce am ajuns acasa, am avut o discutie si tata l-a acceptat. Acum, tata, il ajute pe Franco. Nu imi imaginam niciodata ca o sa fie posibil asa ceva. Acum ma simt extraordinar de bine ca il pot avea si pe Franco, dar si pe parintii mei. Pana acum a fost o relatie rece, iar acum, multumita lui Dumnezeu si tatalui meu, pentru ca el a luat decizia, ne intelegem de minune. Nunta o vom face dupa ce voi implini 18 ani. Eu am o scoala de terminat si o cariera de urmat. Eu i-am spus asta lui Franco de la bun inceput. I-am zis ca daca ma vrea pe mine sa ma ia cu dorintele mele, cu presa pe urma mea, cu tot.", a povestit Carmen la Acces Direct.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate