Carmen Negoiţă: Cum să te îmbraci de sărbători cu bani puţini! Ţinute 3 în 1!

Fashion bloggerul Carmen Negoiţă propune pentru perioada sărbătorilor de iarnă trei ţinute de efect ce pot fi realizate cu buget redus. Mai exact, un oufit casual, de stradă, unul pentru cina de Crăciun şi altul pentru petrecerea de Revelion.

Autor: V.P.

Pasionată a tot ce înseamnă trenduri vestimentare,  Carmen Negoiţă recunoaşte că nu este o împătimită a brandurilor scumpe şi că preferă să construiască outfituri din piese vestimentare accesibile, secretul unei ţinute reuşite constând, după cum spune ea, în accesorizare.

Astfel, pentru cel mai recent post publicat pe blogul său, www.carmennegoita.com, fashionista recomandă trei ţinute pentru perioada sărbătorilor de iarnă, realizate din piese vestimentare şi accesorii cu preţuri accesibile, construite în jurul aceleiaşi rochii.“E bine să nu achiziţionăm articole sub impulsul momentului. Indicat ar fi să cumpărăm, spre exemplu, articole versatile. În acest sens vă demostrez în imaginile de mai jos cum puteţi realiza 3 ţinute diferite folosind aceeaşi rochie, respectiv o ţinută casual de vacanţă, una pentru Crăciun şi un outfit pentru petrecrea de Revelion. Preţul fiecărui outfit se încadrează în jurul a 800 de lei ”, declară Carmen Negoiţă.

Carmen Negoiţă este unul din cei mai cunoscuţi bloggeri de fashion din România, realizând săptămânal pictoriale de modă pentru www.carmennegoita.com. În plus, având la bază cursuri de stil, Carmen are grijă să puncteze apariţii vestimentare impecabile la evenimentele la care este invitată.

Pasionatele de modă o pot urmări pe blogul personal, www.carmennegoita.com, în pictoriale tematice şi pot afla cu această ocazie atât secrete de stil cât şi recomandări stilistice de sezon.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies