Carmen Negoita, in razboi de 7 ani cu fostul sot, Ionut Negoita! Ce au de impartit cei doi ii vizeaza direct si pe copii

Din 2010 si pana in ziua de azi, fashionista Carmen Negoita traieste cu frica in san si teama ca ar putea sa fie evacuata din casa pe care o ocupa.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereCarmen Negoita se afla in razboi deschis cu fostul ei sot, Ionut Negoita, si se judeca cu afaceristul prin tribunale, pentru ca acesta nu ar fi respectat o intelegere stabilita la partajul lor. Acesta ar fi trebuit sa ridice ipoteca existenta pe imobilul care i-a revenit bloggeritei la partaj, casa unde aceasta locuieste cu copiii sai. Din pacate, afaceristul a tot amanat sa faca acest lucru, proprietara riscand sa-si piarda locuinta.

fara descriereNeintelegerile dintre fostii soti au aparut in 2010, la divortul si partajul lor, cand milionarul i-a cedat fostei sale sotii si celor doi copii ai lor o vila in care sa locuiasca. Actele au fost intocmite si semnate in fata unui notar si, pentru ca vila cu pricina era ipotecata, milionarul si-a luat atunci angajamentul sa ridice ipoteca de pe acest imobil in termen de o luna. Din pacate, de la o luna s-a ajuns la 7 ani si nici pana in ziua de astazi situatia imobilului nu este clara. Practic, desi locuieste in acea vila, bloggerita de fashion risca sa ajunga in strada din cauza ipotecii. In urma cu cativa ani, Carmen Negoita s-a adresat instantelor si a solicitat ca cele stabilite la partaj sa fie respectate. (Vezi aici in ce punct s-a ajuns in conflictul lui Carmen Negoita cu fostul sot) Atunci, Ionut Negoita a schimbat tactica, spunandu-i fostei sotii sa paraseasca imobilul ipotecat si sa se mute alaturi de copiii lor intr-un apartament. Carmen Negoita a refuzat si s-a adresat instantelor, iar procesul continua si astazi.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate